Σεμινάριο Αδειοδότησης ΠΑΕ Football League 2015/16

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ οι εργασίες του διήμερου σεμιναρίου αδειοδότησης προς τις ΠΑΕ της Football League. Και τις δύο ημέρες αναλύθηκαν στους εκπροσώπους των συλλόγων οι απαιτήσεις του κανονισμού αδειοδότησης και η διαδικασία χορήγησης των αδειών συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις αγωνιστικής περιόδου 2015/16.
Την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου το σεμινάριο παρακολούθησαν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΑΟ, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΛΕΙΟΣ ΓΣ 1927, ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΑΕ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΕ 2005, ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΓΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΑΠΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΝΧΩΝ ΑΟ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΣ.
Την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου το σεμινάριο παρακολούθησαν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1932, ΛΑΜΙΑ 1964 ΠΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΠΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ 1926.
Οι ακόλουθες ΠΑΕ δεν εκπροσωπήθηκαν κατά το διήμερο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Αδειοδότησης: ΕΠΙΣΚΟΠΗ, ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΣ, ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ, ΦΩΣΤΗΡ ΑΠΟ, ΧΑΝΙΑ ΑΟ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ,ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΦΚ, ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΑΟ.
Μεταξύ των 16 ομάδων που παρακολούθησαν το σεμινάριο αδειοδότησης που έγινε στην ΕΠΟ ήταν και ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 (εννέα ΠΑΕ δεν έστειλαν εκπρόσωπο) τον οποίο εκπροσώπησε ο υπεύθυνος αδειοδότησης κ. Νίκος Κυρκούδης και ο υπεύθυνος λογιστηρίου κ. Χρήστος Νίκλας. 
Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ έχει αρχίσει τις διαδικασίες συγκέντρωσης των απαραίτητων δικαιολογητικών για την αδειοδότηση στην ΕΠΟ με βάση τα κριτήρια που χρειάζονται για αδειοδότηση για τη Super League.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest