Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών με τη Ζάκυνθο

Διαβάστε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τον αγώνα με τη Ζάκυνθο στο ΔΑΚ:

Βάνια Ραντίνοβιτς (Προπονητής Ζακύνθου):

Σήμερα θα είμαι πολύ σύντομος γιατί δεν υπάρχει χρόνος να γυρίσουμε και να κοιτάζουμε πίσω καθώς αυτό το παιχνίδι είναι πλέον παρελθόν και έχουμε μόνο ένα – δύο να βρούμε 3 ακόμη πόντους ίσως χρειαστούμε και περισσότερους ανάλογα τα αποτελέσματα για το στόχο μας να μείνουμε στην κατηγορία. Η Λαμία σήμερα γενικά νομίζω ήταν καλύτερη από εμάς, προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι αλλά δεν παίξαμε με ποιότητα, κάναμε μερικές αλλαγές αλλά η Λαμία ήταν ανώτερη και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα για μας.”
Δημήτρης Σπανός (Προπονητής ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ):
Θα συμφωνήσω με τον συνάδερφο, σήμερα δείξαμε πραγματικά ότι ίσως και να είμαστε από τις καλύτερες ομάδες, αλλά πρέπει να το δείχνουμε σε καθημερινή βάση και σε κάθε αγώνα. Ήταν ένα πρώτο ημίχρονο για μένα εξαιρετικό, με πολύ καλή κυκλοφορία, με ανάπτυξη, παιχνίδι από την άκρη, πολλές χαμένες ευκαιρίες, ένταση, πάθος, ρυθμό, χαιρόμουν να βλέπω την ομάδα μου, είχε όμως ένα μελανό σημείο όλο το 90λεπτο, γιατί και στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς να είμαστε το ίδιο καλοί είχαμε όμως μια καλή διαχείριση του παιχνιδιού, είδαμε ότι δεν μπορούμε να σπρώξουμε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα, επομένως τι θέλαμε; Να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ. Η αλήθεια είναι ότι το κρατήσαμε και γι αυτό θα πρέπει να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήταν μία νίκη με μια ομάδα που παλεύει για τα πάντα, για την παραμονή της και ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πάντα δύσκολο. Σίγουρα δεν πιεστήκαμε, σίγουρα είχαμε 13 τελικές, έχω μπροστά μου τα στατιστικά και είναι δεδομένο, το έχω πει εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι κάποια στιγμή θα το πληρώσουμε, μακάρι στα 4 εναπομείναντα παιχνίδια να μην το πληρώσουμε. Νομίζω όμως ότι πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο γκολ, θεωρώ ότι εκεί κρίθηκε η έκταση του σκορ. Ήμασταν καλύτεροι το είπε και ο συνάδελφος και έτσι είναι.
Ήθελα όμως να σταθώ κάπου, στο ότι ο κόσμος της Λαμίας είναι ένας κόσμος που τον αγαπάει ο προπονητής, οι παίκτες και γενικά το περιβάλλον είναι πάρα πολύ καλό για μια επαρχιακή ομάδα. Θεωρώ ότι σε μια άσχημη στιγμή καλό είναι να αγκαλιάζει τα παιδιά και να μην δυσανασχετεί γιατί ξέρετε και αυτοί είναι άνθρωποι και θέλουν λίγο υποστήριξη. Νομίζω πήραν κάποιες φωνές που αδικούν τα συγκεκριμένα παιδιά και θα το καταλάβουν και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι θα είναι καλύτερα τα πράγματα για μας. Δεν κάνω παράπονο και ούτε θέλω να γίνω μίζερος όμως νομίζω ότι πρέπει να στηρίξει ο κόσμος αυτή την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει εδώ και 4-5 μήνες και με στήριξη, προσπάθεια και λίγη τύχη μπορούμε να βγούμε τέταρτοι. Χρειάζεται όμως το 4 στα 4 αλλά επειδή το ίδιο έλεγα και εγώ θεωρώ ότι το ματς με τα Τρίκαλα μας έκανε το μεγαλύτερο κακό που αν η ομάδα είχε τη σημερινή απόδοση θα είχαμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.
Ζαϊρί (Ποδοσφαιριστής Ζακύνθου): 
Αυτό που μπορώ να πω σήμερα είναι ότι η Λαμία ήταν πιο αποτελεσματική, πιο φρέσκια έτσι φυσιολογικά δεν κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι, χρειαζόμαστε όμως πόντους και πρέπει να κερδίσουμε κάποιους στο επόμενο παιχνίδι με τη Λάρισα.”
Γιάννης Καραλής (Ποδοσφαιριστής ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ): 
Ξέραμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι με μια αντίπαλο που δεν είχε να χάσει κάτι και παλεύει για τη σωτηρία της. Νομίζω ότι αυτά τα παιχνίδια είναι πιο δύσκολα σε σχέση με κάποια ντέρμπι διότι εμείς κυνηγάμε ψηλά, οι άλλοι την επιβίωσή τους αλλά είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι, είχαμε σκοπό να χτυπήσουμε από τα πλάγια. Βγάλαμε πολλές ευκαιρίες και πλαγιοκοπήσαμε καλά. Δουλεύουμε σε ένα μοτίβο, η ομάδα μέρα με τη μέρα είναι καλύτερη, αφομοιώνουμε τον τρόπο που θέλει να αγωνιζόμαστε ο προπονητής μας και με λίγη πίστη αν και ο κόσμος θέλει να κερδίζουμε με 3-0 και 4-0 με αυτές τις ομάδες όμως και το 1-0 και το 2-0 και το 3-0 3 πόντους δίνουν οπότε είμαστε ευχαριστημένοι και συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και εύχομαι στη Ζάκυνθο να καταφέρει να πετύχει τη σωτηρία της.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest