Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών με Πανσερραϊκό

Διαβάστε τι δήλωσαν οι δύο προπονητές μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στη Λαμία και τον Πανσερραϊκό και το τελικό 2-0.

Παύλος Δημητρίου (Προπονητής Πανσερραϊκού):
Ήρθαμε στη Λαμία για να διεκδικήσουμε κάτι θετικό για την ομάδα μας, αλλά η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν διαφορετική. Το παιχνίδι δεν είχε την καλύτερη ποιότητα αλλά είχε πάθος είχε αγωνιστικότητα, το ήθελαν και οι δύο ομάδες και τελικά τα κατάφερε η ομάδα της Λαμίας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιουργήθηκαν φάσεις και περισσότερο προσπαθούσαν οι ομάδες από στημένα να πετύχουν ένα γκολ αλλά τελικά δεν έγινε αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Λαμίας πήρε μέτρα, είχε πρωτοβουλία των κινήσεων και σε κάποια στιγμή που βρήκε χώρους έκανε το πρώτο γκολ. Μία φάση για μας που μπήκαμε από τα πλάγια δεν είχε καλό τελείωμα για να ισοφαρίσουμε. Ένα λάθος λίγο αργότερα έφερε το δεύτερο  γκολ και νομίζω εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον Γιώργο Βαζάκα και την ομάδα της Λαμίας και εύχομαι σε όσους εμπλέκονται με την ομάδα της Λαμίας και τους φιλάθλους χρόνια πολλά, καλές γιορτές το ίδιο και στους δικούς μου ποδοσφαιριστές και περιμένουμε τα επόμενα.”
Γιώργος Βαζάκας (Προπονητής ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ):
Μετά το παιχνίδι στα Τρίκαλα είχα πει ότι η ομάδα ήταν μέχρι τώρα στην αμφισβήτηση και αυτό το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ήταν το παιχνίδι της εδραίωσης, της καθιέρωσης και της δικαίωσης για τα παιδιά. Είμαι υποχρεωμένος να πω ότι το παιχνίδι αυτό το πήραν οι παίκτες μου σήμερα. Όλη την εβδομάδα περάσαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς. Αυτά τα προβλήματα βγαίνουν χάρη στον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η Λαμία στην αρχή του της σεζόν, το καλοκαίρι. Έκαναν κατάθεση ψυχής οι παίκτες μου κόντρα σε μια ομάδα ιστορική και αυτά τα παιχνίδια είναι τα πιο δύσκολα. Όμως είχαμε ηρεμία, καθαρό μυαλό και εκεί που έπρεπε να αντιδράσει όπως έπρεπε η ομάδα, πήρε το παιχνίδι. Μετά το πρώτο γκολ άνοιξε ο Πανσερραϊκός, βρήκαμε χώρους πετύχαμε και δεύτερο γκολ και ίσως να είχαμε πετύχει και άλλο. Δεν είχαμε τις πολλές εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο. Παρόλα αυτά η ομάδα στάθηκε επάξια αφού και η άμυνα λειτούργησε. Και νομίζω ότι η ομάδα μας πλέον από σήμερα δείχνει ότι μπορούμε να κοιτάξουμε ψηλά.
Θα κοιτάξουμε με τη διοίκηση να ενισχυθούμε εκεί που πρέπει, όπως πρέπει για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στη νέα χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για ακόμα μία φορά που είχε την υπομονή, βοήθησε την ομάδα, χειροκρότησε, και όταν έπρεπε στήριξε την ομάδα και νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να το συνεχίσουμε μέχρι τέλος γιατί όπως είπα το Μάιο θα τους κάνει να είναι χαρούμενοι για την ομάδα. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο και τους φιλάθλους της Λαμίας και του Πανσερραϊκού που είναι μια ομάδα που την εκτιμάω και την σέβομαι πολύ. 
Το συμβόλαιο του Σερτζίνιο θα λυθεί, είναι η εισήγηση δική μου. Η ομάδα πρέπει να αναγεννηθεί τώρα, θα δούμε τώρα μέσα στις γιορτές θα κάνουμε κάποιο φιλικό με την ομάδα νέων. Τα παιδιά που θα έρθουν θέλουμε να ενσωματωθούν κατευθείαν στην ομάδα να μπουν στο πνεύμα της ομάδας και την τακτική και έχουμε πάρα πολλή δουλειά. Οι λύσεις συμβολαίων θα γίνουν ανάλογα με το τι θα πάρουμε. Ότι θα φύγουν παίκτες αυτοί που δεν χρειάζονται στην ομάδα, θα φύγουν. Από κει και πέρα το πώς και το πού θα το δούμε στη διάρκεια. Ήδη έχουμε το πλάνο στο πώς θα διορθωθεί η ομάδα. Ο Σερτζίνιο είναι ένας παίκτης που έχει τραυματισμούς, έχει ένα μεγάλο ακριβό συμβόλαιο και έπαιξε σε τρία παιχνίδια… Αυτή είναι εισήγηση δική μου στον πρόεδρο. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης αλλά έχει πολλούς τερματισμούς. 
Ο Σιατραβάνης είναι ένας παίκτης που τον έχω σε εκτίμηση. Ένας παίκτης που στο δικό μου το μυαλό θα ήθελα να αποκτηθεί. Από κει και πέρα είναι και θέμα διοίκησης. Την ομάδα θα την ενισχύσουμε όπως πρέπει, θα γίνει υγιής. Η ομάδα η δική μας πρέπει να γίνει ομάδα οικογένεια. Είχαμε πολλά προβλήματα αλλά τώρα είμαστε οικογένεια. Θα ενισχυθούμε όπου θεωρούμε ότι υπάρχει πρόβλημα. Αυτή την εβδομάδα θα ανεβάσουμε και τρία με τέσσερα παιδιά από την ομάδα νέων όπως είχα υποσχεθεί. Δημιουργούμε μια ομάδα με μέλλον αλλά ταυτόχρονα θα κοιτάμε και ψηλά.
Διαβάστε τι δήλωσαν οι παίκτες των δύο ομάδων μετά το πέρας του αγώνα και τη νίκη των γηπεδούχων.
Γιώργος Σιάκκας (Ποδοσφαιριστής Πανσερραϊκού):
Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Ήρθαμε στη Λαμία για να πάρουμε βαθμούς δεν τα καταφέραμε αλλά νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί γιατί είχαμε μια πολύ καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε λίγο νωθρά φάγαμε το γκολ από μακρινή απόσταση και έτσι ξεκίνησε ο αγώνας εις βάρος μας, να κυνηγάμε το αποτέλεσμα. Και εγώ τη σειρά μου να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα σε όλους καλή πορεία στο πρωτάθλημα.”
Γιάννης Καραλής (Ποδοσφαιριστής ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ):
Ξέραμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ιστορική ομάδα. Ευτυχώς αν και είχαμε πολλά προβλήματα καταφέραμε και ετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Θα ήθελα να πω ότι είναι μια δικαίωση για μας και για τον προπονητή γιατί δεχτήκαμε αρκετή κριτική ειδικά στις αρχές αφού υπήρξαν συγκρίσεις με την περσινή ομάδα, υπήρξαν πολλά… Η ομάδα δεν λειτουργούσε σαν οικογένεια αλλά με την έλευση του Βαζάκα που εκτός από προπονητής είναι και σαν πατέρας μας, έχουμε καταφέρει να γίνουμε οικογένεια. Αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο, νομίζω ότι η ομάδα παίζει με πολύ πάθος πλέον. Αυτό το παιχνίδι ήταν μια κατάθεση ψυχής λόγω των προβλημάτων και να είστε σίγουροι ότι εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο, δουλεύουμε καλά και θα καταφέρουμε πιστεύω να δικαιωθούμε. Τους στόχους τους έχει θέσει η ομάδα, εμείς δουλεύουμε με τον προπονητή μας. Δουλεύουμε σε καλό επίπεδο, είμαστε υγιείς και κλείνοντας θέλω να ευχηθώ καλές γιορτές στους οπαδούς, στην ομάδα, στον Πανσερραϊκό και ελπίζω με το νέο χρόνο να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest