Δημοπρασία στήριξης των συνανθρώπων μας: Υπογεγραμμένες φανέλες για την Κοινωνική Κουζίνα “Ο άλλος άνθρωπος” και την Emfasis Foundation

Μια ακόμα κοινωνική πρωτοβουλία της Super League, σε συνεργασία με όλες τις ομάδες, έρχεται να στηρίξει φιλανθρωπικά ιδρύματα, καθώς όλα τα έσοδα των δημοπρασιών θα διατεθούν για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, μέσω της Emfasis Foundation και της Κοινωνικής Κουζίνας “Ο άλλος άνθρωπος”.

Μέσα από την ιστοσελίδα Charity Idols μπορείτε να πλειοδοτήσετε για την  αυθεντική φανέλα της κάθε ομάδας, με τα αυτόγραφα των ποδοσφαιριστών, προσφορά των ομάδων της Super League.

Κάθε φανέλα συνοδεύεται από πιστοποιητικό αυθεντικότητας.

Από τα Χριστούγεννα, 25 Δεκεμβρίου 2023, στις 11:00 μ.μ. και μέχρι την Πρωτοχρονιά, 1η Ιανουαρίου 2024, στις 11:00 μ.μ. όλοι οι φίλαθλοι, μπορούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία των δημοπρασιών, με εύκολο και ασφαλή τρόπο.

Κάθε φανέλα συνοδεύεται από πιστοποιητικό αυθεντικότητας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η διάρκεια των δημοπρασιών είναι 7 μέρες, αρχίζουν τα Χριστούγεννα, 25 Δεκεμβρίου 2023, στις 11:00 μ.μ. και ολοκληρώνονται την Πρωτοχρονιά, στις 11:00 μ.μ.

Οι δημοπρασίες θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Charity Idols και μέσω της πλατφόρμας δημοπρασιών https://www.charityidols.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest