Όροι – Προϋποθέσεις εισιτηρίων

Το παρόν εισιτήριο που έχετε στα χέρια σας :

1.Είναι προσωπικό και δεν επιτρέπεται να μεταβιβαστεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο.2.θα πρέπει να επιδειχθεί στο αρμόδιο προσωπικό της Π.Α.Ε ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 εφ’ εξής η ”Π.Α.Ε.” κατά την είσοδο στο γήπεδο . 3. Ο κάτοχος του υποχρεούται να συμμορφώνεται με τις αποφάσεις και / ή τις υποδείξεις της , Π.Α.Ε , της Αστυνομίας και /ή των αρχών που διαμορφώνουν τον αγώνα .4.Προϋποθέτει κόσμια και φιλαθλη συμπεριφορά στο γήπεδο . 5. Απαγορεύεται η καθ΄οποιονδήποτε τρόπο εμπορική ή διαφημιστική εκμετάλλευση (συμπεριλαμβανομένων και των κληρώσεων ) του εισιτηρίου .
Επίσης κατά τη προσέλευση σας και παραμονή σας στο χώρο του γηπέδου :
1.Απαγορεύεται αυστηρά να κατέχετε , φέρετε , κρατάτε , χρησιμοποιείτε , διαθέτε και/ή κάνετε χρήση πανό , σημαίες ή άλλο υλικό πολιτικού , εμπορικού ή διαφημιστικού περιεχομένου , όπλα , φωτοβολίδες , αναπτήρες , κέρματα , αλκοολούχα ποτά , φαρμακευτικές ουσίες , 2.Απαγορεύεται η λήψη video και η ραδιοφωνική αναμετάδοση του αγώνα .3. Η Π.Α.Ε διατηρεί το δικαίωμα , κατά την είσοδο σας στο γήπεδο , να σας υποβάλλει σε σωματική έρευνα για λόγους ασφαλείας . 4. Κατά τα λοιπά ισχύουν οι ”Γενικοί Όροι Αγοράς και Κατοχής Εισιτηρίων ”της ΠΑΕ των οποίων ο κάτοχος του εισιτηρίου αυτού έλαβε γνώση κατά την προμήθεια του .
Οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας θα πρέπει να γνωρίζουν πως :
1.Κατά την προσέλευση τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (στρατιωτική ταυτότητα , διαβατήριο , δίπλωμα οδήγησης ).
2.Κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων μπροστά από τις θύρες θα πρέπει να επιδεικνύουν αστυνομική τους ταυτότητα,(στρατιωτική τους ταυτότητα ,  διαβατήριο , δίπλωμα οδήγησης ) προκειμένου να γίνεται η απαραίτητη ταυτοποίηση των στοιχείων τους . 3. Πρέπει να κρατήσουν το απόκομμα του εισιτηρίου τους , έτσι ώστε ακόμα και αν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης , για οποιονδήποτε λόγο , χρειαστεί να βγουν έξω από το γήπεδο , να μπορούν να ξαναμπούν στη θύρα που αναγράφεται στο εισιτήριο τους .
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το άρθρο 34, παρ. 11 της προκήρυξης“η συλλογή ή/και μετάδοση ή/και παραγωγή και/ή διάδοση οποιασδήποτε πληροφορίας ή δεδομένων σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα, ή οποιουδήποτε είδους ηχογράφηση οποιουδήποτε ήχου, βίντεο ή οπτικοακουστικού υλικού σε οποιοδήποτε αγώνα (είτε με χρήση ηλεκτρονικών συσκευών είτε με άλλο τρόπο) για σκοπούς οποιασδήποτε μορφής στοιχήματος, τυχερών παιχνιδιών ή εμπορικών δραστηριοτήτων που δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων ή για άλλους σκοπούς που παραβιάζουν τους όρους και προϋποθέσεις συμβατικών συνεργασιών, απαγορεύεται αυστηρά στα Στάδια/Γήπεδα του Πρωταθλήματος , εκτός από τις περιπτώσεις όπου η άδεια χορηγείται ρητά από τη Super League και τη γηπεδούχο Π.Α.Ε. Τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για προσωπική, ιδιωτική χρήση. Σε περίπτωση παραβίασης αυτών των όρων και προϋποθέσεων, οι παραβάτες φίλαθλοι θα πρέπει, στα όρια του εφικτού, να απομακρύνονται από το γήπεδο επιμέλεια της γηπεδούχου Π.Α.Ε., εφόσον κάτι τέτοιο υποπίπτει στην αντίληψή της.”
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest