Φιλικό σήμερα Δευτέρα (2/2) στην Καμαρίτσα (φωτο)

Φιλικό παιχνίδι σήμερα για την ομάδα του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ στο γήπεδο της Καμαρίτσας με την αντίστοιχη ομάδα ΝΕΩΝ του Συλλόγου. Το παιχνίδι έγινε με τις ομάδες ανάμεικτες, έπαιξαν όσοι δεν ήταν βασικοί χτες στην αναμέτρηση με το Φωκικό και τα παιδιά της Κ19. Παρόντες και οι νέοι παίκτες Σωτηράκος, Αναστασόπουλος, Γιαννιτσάνης και Νικλητσιώτης.
Έτσι λοιπόν, οι παίκτες χωρίστηκαν σε “μπλε” και “κίτρινους”, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της μικρής ομάδας να αφήνουν άριστες εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον. Για την ιστορία, οι “μπλε” επικράτησαν με σκορ 2-0, χάρη σε δύο γκολ του Γεράσιμου Χαϊκάλη.
Πολύτιμη η συμβολή και των τριών νεαρών διαιτητών Λεωνίδα Σταύρου, Θοδωρή Πετεινού και Βασιλικής Τσιλίκα που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί ο αγώνας κερδίζοντας και αυτοί εμπειρίες.
 Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΜΠΛΕ: Τσάμης, Τσάκαλος, Τσαμούρης, Σωτηράκος, Μόσχος, Αντωνόπουλος, Αναστασόπουλος, Αντωνίου Ι., Ομπράντοβιτς, Χαϊκάλης, Καπελλαρής
Έπαιξαν και οι: Κασούμης, Αντωνίου Π., Κηρολίβανος, Νασιακόπουλος
ΚΙΤΡΙΝΟΙ: Γεωργίου, Αρκούδας, Ζάχαρης, Κωστόπουλος, Στόγια, Χρυσαφόπουλος, Καμαρά, Γιαννιτσάνης, Παπαευθυμίου, Κοντογεώργος, Νικλητσιώτης
Έπαιξαν και οι: Πανέτσος, Μόσχος, Ξεζόνωτος, Σιταράς.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest