Φιλική προπόνηση για τις ομάδες του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τη Δευτέρα (16/2)

Η προπόνηση της Δευτέρας (16/2) περιελάμβανε ένα φιλικό ανάμεσα σε παίκτες της μεγάλης ομάδας του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ με αντίπαλο την Κ19 του συλλόγου στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης, μια καλή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων που έπαιξαν ανάμεικτοι για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.
Ο Παύλος Δερμιτζάκης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και τους δικούς του παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο χτεσινό παιχνίδι με τον Εθνικό Σερρών και τους μικρότερους από την ομάδα ΝΕΩΝ καθώς ο ίδιος σφύριζε τις φάσεις και έδινε και τις ανάλογες εντολές.
Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες των Πράσινων και των Μπλε με ανακατεμένους παίκτες. Για την ιστορία οι Πράσινοι κέρδισαν με σκορ 3 -0 και σκόρερ τον Γιάννη Αντωνίου, τον Ομπράντοβιτς και τον Γιαννιτσάνη.
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Γεωργίου, Αρκούδας, Καμαρά, Γιαννιτσάνης, Αναστασόπουλος, Μόσχος, Ένι, Καπελαρής, Αντωνίου, Ομπράντοβιτς, Σωτηράκος.
Έπαιξαν επίσης: Σιταράς, Κουκογιάννης
ΜΠΛΕ: Τσάμης, Πέρεθ, Κακαράς, Κωστόπουλος, Ντελέκος, Νικλητσιώτης, Αντωνόπουλος, Αντωνίου, Τσάκαλος, Νασιακόπουλος, Χρυσαφόπουλος.

Έπαιξαν επίσης: Ζάχαρης, Παπαευθυμίου, Ξεξόνωτος, Τσαλιαγκός, Κυρολίβανος

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest