Το μεγαλείο ψυχής των ανθρώπων με αναπηρία

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη πάνω σε θέματα ΑΜΕΑ, η ΠΑΕ Λαμία, συμμετείχε χτες στο 1ο πολυθεματικό Συνέδριο της Στερεάς Ελλάδας, που διοργανώνει ο τηλεοπτικός σταθμός Star Κεντρικής Ελλάδας στη θεματική ενότητα «Όταν συναντηθούμε…», που αφορά τις πληροφορίες και τις γνώσεις που πρέπει να έχουμε συναντώντας για πρώτη φορά έναν ΑΜΕΑ συνάνθρωπό μας.

Συνάνθρωποί μας με αναπηρία έδειξαν μέσα σε 45 λεπτά, τους τρόπους μέσα από τους οποίους κατάφεραν να ξεπεράσουν τους περιορισμούς της αναπηρίας τους και να απολαμβάνουν όλες τις ομορφιές της ζωής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, τα μέλη της διοίκησης, ο Υπεύθυνος ΑΜΕΑ της ΠΑΕ, Νίκος Ευσταθίου καθώς και η Υπεύθυνη Ποδοσφαιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ, Μαρία Παληαλέξη, στηρίζοντας τους ανθρώπους με κάθε μορφή αναπηρίας. Μάλιστα ο βοηθός προπονητής, Νίκος Ίσσαρης φορώντας μια μάσκα στα μάτια βιώσε για λίγο τις καθημερινές δυσκολίες μετακίνησης ενός τυφλού ανθρώπου.

Ο Παναγιώτης Κορδονούρης Α’ Αντιπρόεδρος, Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος, ο Παναγιώτης Μαρκοστόμιος Πρόεδρος, Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Φθιώτιδος, η Δήμητρα Κοντοβά Σύμβουλος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Συμπερίληψης και Προσβασιμότητας, Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους, ο Γεράσιμος Φεσσιάν Ακτιβιστής ΑΜΕΑ και η Κική Παπαρούνα, η οποία είχε και τον συντονισμό της θεματικής ενότητας, έδωσαν μαθήματα δύναμης και επικοινωνίας απόλυτα συνταιριασμένα με τον τίτλο της θεματικής ενότητας «Όταν συναντηθούμε…»
Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest