Τι είπε ο Περικλής Αμανατίδης στη συνέντευξη Τύπου.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου ο προπονητής του Π.Α.Σ.ΛΑΜΙΑ 1964 Περικλής Αμανατίδης, μαζί του και ο τερματοφύλακας της ομάδας ο Γιάννης Φιρινίδης.
Ο κ. Αμανατίδης αρχικά εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον 12ο, όπως χαρακτηριστικά είπε, παίκτη της ομάδας την προηγούμενη Κυριακή, τον κόσμο και τον κάλεσε να είναι συμπαραστάτης τόσο στους εντός έδρας αγώνες όσο και στους εκτός. Ακόμη και τα Λευκάδια, είπε, φαίνονται πολύ κοντά σε κάποιον που θέλει να είναι δίπλα στην ομάδα.
Δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον και την πορεία της, η αρχή έγινε και ήταν θετική μιας και τα αποτελέσματα ήταν νικηφόρα, τώρα είναι θέμα χρόνου τουλάχιστον 10 παίκτες ακόμη από το ρόστερ να ανεβάσουν την απόδοσή τους και θεωρεί ευεργετική την διακοπή του πρωταθλήματος.
Όσο για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τα Λευκάδια στη Νάουσα, δηλώνει ότι πάει η ομάδα για την νίκη αλλά και η ισοπαλία θεωρείται θετικό αποτέλεσμα. Όσον αφορά τους αντιπάλους του ομίλου θεωρεί ότι δεν υπάρχει αχτύπητη ομάδα όπως και δεν είναι και η δική μας ομάδα ακόμη αχτύπητη, γι αυτό θα γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Εξέφρασε όμως την σιγουριά ότι η Λαμία από τον Ιανουάριο και μετά θα κάνει βήματα να γίνει πανίσχυρη και το καλοκαίρι αυτή η προσπάθεια θα ολοκληρωθεί.
Τόνισε ότι δεν γίνεται από μέρους του κανένας διαχωρισμός και καμία διάκριση σε βασικούς και αναπληρωματικούς παίκτες, οι ετοιμοπόλεμοι, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά θα παίζουν ανάλογα τις ανάγκες του κάθε παιχνιδιού.
Όταν ρωτήθηκε για τις αποβολές που σημειώθηκαν από τον πάγκο της Λαμίας στους δύο πρώτους αγώνες είπε ότι ήταν θέμα έντασης για την επίτευξη του στόχου, ειδικά η αποβολή του Λάκη Παπανικολάου στον προηγούμενο αγώνα θεώρησε ότι δεν έπρεπε να γίνει από τον διαιτητή.
Τέλος σημείωσε ότι η Λαμία είναι η μεγαλύτερη πληθυσμιακά πόλη ανάμεσα στις ομάδες του ομίλου και με την βοήθεια του κόσμου θα κάνει την ανατροπή, αυτό που δεν κατάφερε τα τελευταία 34 χρόνια, να αλλάξει κατηγορία.
Στο ίδιο μήκος κύματός κινήθηκε και ο τερματοφύλακας της ομάδας της Λαμίας ο Γιάννης Φιρινίδης, ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και τους συμπαραστάθηκε, τον κάλεσε κοντά τους και για τα επόμενα παιχνίδια και δήλωσε αισιόδοξος για την συνέχεια. Θεωρεί μεγάλο πλεονέκτημα της ομάδας ότι απαρτίζεται από μικρούς ηλικιακά παίκτες καθώς ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 24 χρόνια και το γεγονός ότι αποτελείται και από πολλούς ντόπιους παίκτες, που με την συνδρομή των νέων αποκτημάτων θα πετύχουν τους στόχους τους.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest