Συνάντηση του Προέδρου της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ με αρχηγούς και προπονητές

Κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ κ. Σπύρου Καλογιάννη με τους αρχηγούς και τους προπονητές των ομάδων, παρουσία και του ΠΣΑΠ εξεδόθη ψήφισμα υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα της βίας, ντόπινγκ και «στημένων» αγώνων. Από τις 26 ΠΑΕ της Football League ΟΠΑΠ, εκπρόσωποι μόνο από τρεις ομάδες δεν έδωσαν το «παρών». Ο λόγος για την Παναχαϊκή, τον Αιγινιακό και την ΑΕΛ.
Αναλυτικά το ψήφισμα:

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας (FOOTBALL LEAGUE), εκπροσωπώντας το σύνολο των μελών της ΔΗΛΩΝΕΙ ότι είναι καθ’ όλα έτοιμη για τη διεξαγωγή των αγώνων του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, της 6ης αγωνιστικής και εφεξής και ότι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της – υποχρεώσεών της διεξήγαγε σήμερα (μετά από πρόσκληση της ΈΝΩΣΗΣ στις 13.11.2014) , ημέρα Τρίτη και από ώρα 11:00 π.μ. έως 13:00 Ειδικό Σεμινάριο με θέματα τη «ΒΙΑ στους Αθλητικούς Χώρους», το DOPING (ΦΑΡΜΑΚΟΔΙΕΓΕΡΣΗ), τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στον αθλητισμό και την ΕΥΘΥΝΗ όλων των ποδοσφαιρικών παραγόντων για την προστασία του ποδοσφαίρου, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι Προπονητές και Αρχηγοί των ποδοσφαιρικών τμημάτων των ομάδων – ΠΑΕ (μελών της), αλλά και εκπρόσωπος του ΠΣΑΠ, οι οποίοι και συνυπογράφουν το παρόν.

Ως εκ τούτο, εναπόκειται πλέον στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να ενεργήσουν τα προβλεπόμενα για τον ορισμό και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest