Σε φιλικό 5-2 η Λαμία το Νέο Κρίκελλο (φωτο)

Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο φιλικό του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης αυτή τη φορά με αντίπαλο την ομάδα του Νέου Κρικέλλου. Οι γηπεδούχοι μετά από ένα μέτριο παιχνίδι κέρδισαν με σκορ 5-2. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ομάδα του Γιάννη Αποστόλου ήταν αρκετά ανταγωνιστική και ως το 70΄ το σκορ ήταν ισόπαλο με 1-1.
Στον αγώνα συμμετείχαν οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη που δεν αγωνίστηκαν στον νικηφόρο κυριακάτικο αγώνα με τον Μαχητή Τερψιθέας καθώς και οι νεοαποκτηθέντες  που δεν είχαν εκδοθεί τα δελτία τους και ο προπονητής έβγαλε τα συμπεράσματά του.
Το 1-0 έγινε για την Λαμία στο 18΄ με τον Διαμαντίδη, στο 34΄ο Συγγούνης θα ισοφαρίσει σε 1-1. Στο 71΄ και στο 73΄ ο Θωμόπουλος θα κάνει το 2-1 και μετά το 3-1, ο Μαργαριτόπουλος θα μειώσει σε 3-2 στο 76. Στη συνέχεια ο Γιάννης Αποστόλου χρησιμοποίησε μικρούς παίκτες για να δοκιμαστούν με αποτέλεσμα να έρθει φυσιολογικά στο 81΄ πρώτα το 4-2 με τον Καραπέτσα και 5-2 με τον Λάμπρου.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Σταύρος Σουφλερός με βοηθούς τους Πετεινό – Τζουβάρα.
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 (Περικλής Αμανατίδης): Πουρής (60′ Κοντογεώργος), Θωμόπουλος, Λάμπρου, Σπυριδάκης, Παπαδήμας, Σκόρδας (46′ Πάνος), Τσαμαδιάς, Παπαστεργίου (46′ Ζιάκας), Καραπέτσας, Διαμαντίδης, Παπανικολάου.

ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ (Γιάννης Αποστόλου): Καραχάλιος, Μαλιάγκας, Κ. Σαρρής (72′ Δ. Σαρρής), Καλοβελώνης (76′ Χατζής), Χαϊδής, Ζαλαώρας (76′ Αυγέρης), Κρέτσης (76′ Ι. Υφαντής), Νεοφώτιστος (76′ Π. Υφαντής), Συγγούνης (76′ Γιαννιτάκης), Μάνδαλος (63′ Λουπε’ί’δης), Λεπίδας (53′ Μαργαριτόπουλος).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest