Π. Αμανατίδης: «Να έχετε εμπιστοσύνη στους παίκτες»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε χτες το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου ο προπονητής της ομάδας της Λαμίας Περικλής Αμανατίδης, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Δωτιέα Αγιάς.
Ο κ. Αμανατίδης τόνισε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει 7 βαθμούς όσο και κομβικό αλλά όλοι οφείλουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες και έτσι σταδιακά θα δημιουργηθεί μια δυνατή έδρα στο σπίτι της Λαμίας στο Δ.Α.Κ.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, όλοι οι παίκτες είναι παρόντες ακόμη και ο στρατευμένος Παπαστεργίου μετά τον Κιπτίου που προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην ομάδα πήρε αναβολή της στρατιωτικής του θητείας δείγμα της μεγάλης θέλησης αυτών των παιδιών να συνδράμουν στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται φέτος.
Αναφερόμενος στο θέμα του Δ.Α.Κ. εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι όλα βαίνουν καλώς και η άδεια θα δοθεί καθώς όλα τα έργα προχωρούν κανονικά, χαρακτηριστικά είπε: «Μόνο ένας τυφλός δεν θα έδινε άδεια στο Δ.Α.Κ.»
Παρόν στην συνέντευξη και ο Ντίνος Τσαμαδιάς ο οποίος αναφέρθηκε στον πρόσφατο τραυματισμό του και στο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε. Επιβεβαίωσε ότι είναι εντελώς καλά και ότι έχει επανέλθει πλήρως.
Στην συνέχεια τόνισε ότι φέτος έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και ότι κανείς δεν πρόκειται να τους το χαλάσει αυτό. Ζήτησε να έχουν όλοι εμπιστοσύνη στους παίκτες και το επίπεδο έχει ανέβει με την σκληρή δουλειά καθώς και την παρουσία του γυμναστή και του προπονητή τερματοφυλάκων οι οποίοι έλλειπαν τα προηγούμενα χρόνια.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest