Π. Αμανατίδης: ”Διψάω για την πρωτιά” (βίντεο)

Την πρώτη συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα αθλητικά Μ.Μ.Ε ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία Περικλής Αμανατίδης λίγο πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.
Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε πως προσπαθεί να οργανώσει την ομάδα σε όλους τους τομείς αλλά κίνητρο δικό του αλλά και των ποδοσφαιριστών είναι ο πρωταθλητισμός. Τόνισε πως 20 από τους 28 ποδοσφαιριστές προέρχονται από την Φθιώτιδα, όμως σωστά τους χαρακτήρισε όλους παιδιά της ομάδας σε μια κοινή προσπάθεια που θα επιχειρήσει η Λαμία να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες λέγοντας πως η φετινή χρονιά αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για τον ιστορικό σύλλογο.
Οι προσπάθειες είναι συντονισμένες σε όλους τους τομείς ανάπτυξης, στις υλικοτεχνικές υποδομές, στις δημόσιες σχέσεις, στην εξωστρέφεια προς τους συλλόγους του Νομού Φθιώτιδας και στα τμήματα Ακαδημιών με πρόταση μάλιστα δημιουργίας ομάδας Κ17.
Ο Περικλής Αμανατίδης έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην στήριξη του κόσμου προς την ομάδα, που θα πρέπει να συνειδητοποιήσει την σωστή και οργανωμένη προσπάθεια που γίνεται με σοβαρότητα και στόχους ανόδου.

Πηγή: starsports.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest