Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην Ελευσίνα

Διαβάστε τι δήλωσαν οι προπονητές μετά το τελικό 1-1 στην Ελευσίνα

Δημήτρης Σπανός (Προπονητής ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964):
«Ήταν ένα παιχνίδι για μας το οποίο το θέλαμε πάρα πολύ,το θέλαμε για να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση να πάμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Αλλά δυστυχώς νομίζω ότι μόνο με κυκλοφορία, μόνο με ανάπτυξη, μόνο με φλυαρία δεν κερδίζεις. Το βασικότερο που θέλει αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι ψυχή, σθένος, πάθος και αποφασιστικότητα. Το οποίο εμείς δεν είχαμε. Αν ξεκινάς από κει και αυτά δεν τα έχεις σαν ομάδα νομίζω ότι δεν μπορείς να ζητήσεις τίποτα παραπάνω. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος γενικά από την εικόνα μας παρόλο που είχαμε την μπάλα στα πόδια μας, παρόλο που προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, όμως στο διά ταύτα στο ποδόσφαιρο είναι μόνο η νίκη. Και άνετη νίκη δεν μπορείς να την πάρεις με αυτόν τον τρόπο. Νομίζω ότι βασικό μας πρόβλημα σήμερα ήταν αυτό. Στην ουσία δεν ήρθαμε να παλέψουμε το παιχνίδι, ήρθαμε μόνο για να παίξουμε. Συγχαρητήρια στον Πανελευσινιακό για τον πόντο και εμείς συνεχίζουμε».

Θανάσης Δημόπουλος (Προπονητής Πανελευσινιακού): 

«Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου οι οποίοι απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο προσπαθήσανε. Όπως είπε και ο προπονητής της Λαμίας κύριος Σπανός όντως είχε κυκλοφορία, είχε πίεση αλλά εμείς αυτό που κοιτάξαμε ήταν το αποτέλεσμα. Ήμασταν άτυχοι γιατί μετά το 1-0 μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι στο 70΄ σε μια κεφαλιά η οποία δεν μπήκε η μπάλα γκολ και από κει και πέρα ξέραμε ότι θα υπάρχει μία πίεση αφού ο αντίπαλος είχε βάλει πολλούς επιθετικούς και να διεκδικήσει κάτι και έβαλε ο επιθετικός τους ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ. Το αποτέλεσμα αυτό μπορούσαμε να το πάρουμε μπορούσαμε να το χάσουμε τελικά είναι δίκαιο. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να συνεχίσουμε, να προσπαθήσουμε και να σώσουμε την κατηγορία. Τα παιδιά προσπάθησαν και αυτό μετράει πάνω από όλα ότι προσπαθούνε για να κάνουμε αυτό που έχουμε βάλει στόχο. Καλή επιτυχία στη Λαμία, είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ κόσμο, καλό προπονητή, πρόεδρο αλλά το θέμα είναι και τα αποτελέσματα».

Διαβάστε τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μετά το τέλος του αγώνα στην Ελευσίνα

Γιώργος Θέος (Ποδοσφαιριστής ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964):
 «Σήμερα ήταν ένα αποτέλεσμα για μας που δεν το περιμέναμε. Ήρθαμε εδώ και το μόνο αποτέλεσμα που θέλαμε ήταν η νίκη. Δεν τα καταφέραμε, είχαμε την κατοχή, ευκαιρίες όμως δεν δημιουργήσαμε πολλές. Συνεχίζουμε… Ένα συγνώμη στον κόσμο της Λαμίας. Έχουμε έναν ολόκληρο γύρο και πιστεύω ότι μπορούμε να φτιάξουμε τα πράγματα και η ομάδα να πάει εκεί που της αξίζει».

Γρηγόρης Κυζιρίδης (Ποδοσφαιριστής Πανελευσινιακού):

«Ξέραμε εξαρχής ότι είχαμε να παίξουμε κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, έναν αντίπαλο που μπορεί να βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση αλλά κατά τη γνώμη μου με το ποδόσφαιρο που παίζει στη συνέχεια πιστεύω ότι θα αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά, έχουμε ένα στόχο να σώσουμε την ομάδα, γίνεται καλή δουλειά. Όσον αφορά το παιχνίδι η Λαμία είχε την κατοχή εμείς παίξαμε έξυπνα τακτικά αμυντικά, δημιουργήσαμε κάποιες καταστάσεις, προηγηθήκαμε στο σκορ και θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι, δεν έγινε αυτό και έτσι μοιραία ήρθε το 1-1».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest