Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το παιχνίδι με τις Σέρρες

Διαβάστε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου:
Ντράγκαν Κοκότοβιτς (προπονητής Εθν. Σερρών):Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Λαμία για τη καθαρή νίκη και στον συνάδελφο μου που τον είχα ως παίκτη στον ΠΑΟΚ και τώρα δείχνει ότι είναι αξιόλογος και καλός προπονητής. Να δώσω και συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μου. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω και τη Λαμία ξέραμε ότι είχαμε και απουσίες πολλές στην ομάδα και προτίμησα για το επόμενο παιχνίδι να έχω ξεκούραστους παίκτες στη διάθεσή μου. Είμαστε μια ομάδα που έχει στόχο να μείνει στη κατηγορία και το ευχάριστο για μένα είναι πως έπαιξαν τα παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο και επίσης έπαιξαν παιδιά που δεν είχαν άλλη συμμετοχή. Για μένα αυτό είναι ευχάριστο ώστε να έχω περισσότερες επιλογές. Εύχομαι στον Παύλο Δερμιτζάκη να ανέβει με τη Λαμία στα μεγάλα σαλόνια γιατί και αυτός σαν προπονητής και η Λαμία σαν ομάδα το αξίζουν.
Παύλος Δερμιτζάκης (προπονητής ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ):Ευχαριστώ τον κ. Κοκότοβιτς για τα καλά του λόγια. Ήταν τιμή μου που συνεργαστήκαμε στον ΠΑΟΚ και έμαθα πάρα πολλά στο ποδόσφαιρο. Το ματς με τον Εθν. Σερρών ήταν ένα παιχνίδι το οποίο ο αντίπαλος ήρθε με πολλές ελλείψεις και το γνωρίζαμε. Προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα εκτός του να δουλέψουμε πάνω στο παιχνίδι να περάσω στα παιδιά τη φιλοσοφία ότι πρέπει να το δουν πάρα πολύ σοβαρά. Είναι παιχνίδια τα οποία μπορεί να γίνει κάποια έκπληξη και να σε πληγώσει πολύ. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και από πλευράς επιθετικής τακτικής που προσπαθούσαμε είτε από τα άκρα, είτε από τον άξονα για να βγάλουμε επιθέσεις. Από πλευράς αμυντικής τακτικής δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει προϋποθέσεις για κάποιο γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο να υπενθυμίσω ότι κάναμε έξι ευκαιρίες έναντι μηδέν του αντιπάλου. Στο δεύτερο ημίχρονο λίγο η κούραση ορισμένου αριθμού παικτών έδωσε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να πάρει μετρά κι εμείς δεν ελέγχαμε τις ζώνες μας, τις αποστάσεις μας. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο αντίπαλος δεν έκανε ευκαιρία, δημιούργησε προϋποθέσεις, πάτησε περιοχή. Εμείς όμως ήμασταν στο τέλος αυτοί που θα μπορούσαμε ίσως να ανεβάσουμε το δείκτη του σκορ. Κρατάμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, κρατάμε ότι πετύχαμε μια νίκη, κρατάμε το μηδέν στην άμυνα για τρίτο παιχνίδι, κρατάμε ότι πετύχαμε δύο γκολ καθώς τα υπόλοιπα παιχνίδια ήταν στο γκολ. Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις και τον ρυθμό αυτών ο οποίος είναι ανεβασμένος. Δεν μας βοηθάει και το ένα το γήπεδο στο αθλητικό κέντρο με αποτέλεσμα να βγει μια κούραση και είναι λογική για μένα. Θέλουμε να περάσουμε κάποια πράγματα ώστε το ρυθμό αυτό που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο να τον διατηρήσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα γιατί μόνο έτσι μπορείς να διεκδικήσεις το στόχο που έχουμε σαν ομάδα. Κλείνοντας θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί είδαν με τη πρέπουσα σοβαρότητα αυτό το ματς. Να ευχηθώ στον Εθνικό Σερρών γιατί οι Σέρρες είναι ένας ποδοσφαιρικός νομός, να πετύχει το στόχο του που είναι η παραμονή στη κατηγορία και εγώ θα χαρώ ιδιαίτερα γιατί είναι ένας νομός που έχω πολλά αγαπημένα πρόσωπα από εκεί.
Από την μεριά των παικτών έγιναν οι παρακάτω δηλώσεις:
Μιχάλης Χατζηδημητρίου Ποδοσφαιριστής Εθν. Σερρών: “Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε τα δύο γκολ και έπεσε η ψυχολογία μας. Στο δεύτερο ημίχρονο δουλέψαμε με τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε να παίζουμε. Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις, δεν φοβηθήκαμε. Προσπαθήσαμε να μειώσουμε το σκορ αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε το επόμενο ματς γιατί είναι πολύ σημαντικά για μας και πρέπει να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς ώστε να πετύχουμε το στόχο μας” 
Κωνσταντίνος Νεόφυτος (ποδοσφαιριστής ΠΑΣ Λαμία): Καλησπέρα και από μένα. Να συμφωνήσω ότι ο αντίπαλος ερχόταν με πολλές απουσίες αλλά αυτό αν δεν είσαι σοβαρός και προσεκτικός ξεκινάει boomerang. Από εκεί και πέρα στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ότι μας ζήτησε ο προπονητής μας να πρεσάρουμε τον αντίπαλο ψηλά. Νομίζω το καταφέραμε πολύ καλά. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε δύο φορές και θεωρώ ότι είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός μας έπεσε λίγο, υπήρξε κούραση αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς, ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και συνεχίζουμε. Καλή συνέχεια να ευχηθώ και συγχαρητήρια στην ομάδα του Εθνικού Σερρών και εύχομαι να πετύχει τους στόχους της.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest