Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το παιχνίδι με την Καρδίτσα

Διαβάστε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές μετά το τέλος της αναμέτρησης της Λαμίας με την Αναγέννηση Καρδίτσας:
Παύλος Δερμιτζάκης (προπονητής ΠΑΣ Λαμία):
«Είχα πει στα παιδιά πριν το παιχνίδι, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε θέλει τρομερή προσπάθεια, πίστη στη τακτική που θα ακολουθήσουμε και ψυχικά αποθέματα, γιατί ο αντίπαλος είναι μια καλή ομάδα κάνει μια καλή προσπάθεια για τη παραμονή στη κατηγορία. Έχει μια πάρα πολύ καλή εικόνα στα τελευταία παιχνίδια και γενικά είναι μια ομάδα που αν δεν μπεις πολύ συγκεντρωμένος και δεν εκμεταλλευτείς τα θετικά που έχεις σαν ομάδα μπορεί ίσως να τη πληρώσεις.
Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε το καλύτερο ημίχρονο από τη μέρα που είμαι εγώ στη Λαμία και το κάναμε γιατί πραγματικά ήμασταν πειθαρχημένοι με καλά τρεξίματα, πιέζαμε τον αντίπαλο στη πίεση δημιουργήσαμε προβλήματα. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς στο σκορ και δημιουργήσαμε φάσεις για να «τελειώσουμε» το παιχνίδι αυτό.
Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε μια αδυναμία που έχουμε στο κέντρο ο αντίπαλος από μια στημένη φάση πέτυχε ένα γκολ λόγω αδράνειας και λάθος διωξίματος αλλά ήδη φαινόταν ότι είχε προϋποθέσεις απειλής. Είχε πάρει μέτρα, είχαμε σαν ομάδα αποστάσεις οι ζώνες μας, οι γραμμές μας και γενικά είχαμε κάποια θέματα.
Δυστυχώς με τη δεύτερη αλλαγή που ετοιμάζαμε να βάλουμε έναν παίκτη στον άξονα για να βελτιώσουμε την εικόνα έγινε το γκολ του αντιπάλου. Αλλά παρ΄όλα αυτά αντιδράσαμε με τις αλλαγές σχηματισμού πιέσαμε τον αντίπαλο και έστω κι έτσι, δύσκολα θέλω να πω, μπορέσαμε και πετύχαμε μια νίκη που είναι πάρα πολύ σημαντική και αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι το αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Βάση τα προβλήματα που έχουμε και είναι δικά μας και προσπαθούμε να τα λύνουμε. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη προσπάθεια που έγινε.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που μπορέσανε ενώ ισοφαριστήκαμε, μπορέσαμε να ανατρέψουμε και να γυρίσουμε το σκορ να κερδίσουμε που ήταν ο στόχος, για τη προσπάθειά τους. Σίγουρα σε αυτό βοήθησε πολύ και ο κόσμος ο οποίος ήταν δίπλα μας και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια επίσης.
Κλείνοντας θέλω να πω ότι δεν υπάρχει παιχνίδι εύκολο. Εύκολα παιχνίδια τα κάνει μόνο η ίδια η ομάδα και πιστεύω ότι όταν υπάρχει δυνατότητα να καθαρίζεις ένα ματς πρέπει να το κάνεις. Έχουμε συνέχεια ακόμα, δύσκολα παιχνίδια.
Είμαστε μέσα στο στόχο μας και θεωρώ ότι με πίστη μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλω να ευχαριστήσω για τα καλά του λόγια έναν φίλο μου, ένα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο τον Σάκη Θεοδοσιάδη ο οποίος πραγματικά κάνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια που είναι στη Καρδίτσα και είναι μεγάλη υπόθεση ένας προπονητής να μείνει τόσα χρόνια γιατί είναι καλός και καλό παιδί και εύχομαι τα καλύτερα και γι αυτόν και για τη Καρδίτσα που πιστεύω με αυτή την εικόνα που δείχνει δεν θα έχει κανένα πρόβλημα».
Σάκης Θεοδοσιάδης (προπονητής Αναγέννησης Καρδίτσας):
«Ένα σημαντικό παιχνίδι και το σημερινό για τις δύο ομάδες. Για εμάς για τη προσπάθεια που κάνουμε να μαζέψουμε βαθμούς για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τη θέση μας στα play-out και φυσικά για τη Λαμία που κάνει προσπάθεια να μπει στα play-off που ήδη είναι και να κυνηγήσει τον Ηρακλή.
Ξέραμε από την αρχή ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και επίσης ξέραμε ότι θα έπρεπε να ήμασταν συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θα έλεγα όπως και σήμερα αλλά και στο παιχνίδι με το Γάζωρο δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Κυριάρχησαν σε μεγάλο βαθμό τα ατομικά λάθη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Λαμία να μας πιέσει και πέρα από το γκολ να κάνει κι άλλες ευκαιρίες για να αυξήσει το δείκτη του σκορ.
Σε αυτό το σημείο κατορθώσαμε να μείνουμε τυχεροί και να πάμε στο ημίχρονο με 1-0 και είδαμε ότι ήμασταν ακόμα μέσα στο παιχνίδι για να διεκδικήσουμε να ισοφαρίσουμε. Είχαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο για να αντιδράσουμε επειδή ήμαστε καλή ομάδα και θεωρώ ότι αυτό φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο που προσπαθήσαμε και ισορροπήσαμε το ματς.
Στη πορεία αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να πάρουμε το βαθμό στη προσπάθεια που κάνουμε. Δυστυχώς από μια φάση πέναλτι προηγήθηκε η Λαμία και αν πιέσαμε με παίκτη λιγότερο με στημένες μπάλες δεν κατορθώσαμε να ισοφαρίσουμε.
Να δώσω συγχαρητήρια στα δικά μου παιδιά για τη σημερινή προσπάθεια που κάναμε. Την επόμενη εβδομάδα δίνουμε τρία σημαντικά παιχνίδια. Ξεχνάμε τώρα αυτό το παιχνίδι και τώρα θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το μονόδρομο που έχουμε εντός έδρας με τη Ζάκυνθο.
Θα αναλύσουμε τα λάθη και θα κοιτάξουμε μπροστά. Θέλω να ευχηθώ μέσα από τη καρδιά μου σε ένα καλό φίλο τον Παύλο Δερμιτζάκη, καλή συνέχεια, καλή δύναμη και να πετύχει τον στόχο της ανόδου με την ομάδα της Λαμίας. Να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήρθε από τη Καρδίτσα μας υποστήριξε για ένα άλλο παιχνίδι».  
 Δημήτρης Κόμνος (ποδοσφαιριστής ΠΑΣ Λαμία):
«Βασικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο ο οποίος ήταν δίπλα μας σήμερα και μας στήριξε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Όσον αφορά το παιχνίδι ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα πειθαρχημένη ωστόσο εμείς ήμασταν αποφασισμένοι να μπούμε δυνατά, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτούμε.Το καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες. Σκοράραμε με ένα γρήγορο γκολ το οποίο έδιωξε αρχικά το άγχος από τα πόδια μας αλλά θέλαμε να κρατήσουμε το σκορ ώστε να κρατήσουμε τα πόδια μας. Κάτι το οποίο δεν ήρθε.
Στην επανάληψη συζητήσαμε στα αποδυτήρια να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες και αυτή τη φορά να τις τελειώσουμε ώστε να βάζαμε ένα ακόμα γκολ που θα τελείωνε το παιχνίδι. Η ομάδα της Καρδίτσας κατάφερε να σημειώσει και αυτή ένα γκολ από μια στημένη φάση την οποία καθυστερήσαμε να διώξουμε τη μπάλα από τη περιοχή μας. Ωστόσο συνεχίσαμε με τον ίδιο ρυθμό, πιέσαμε, κερδίσαμε ένα πέναλτι σκοράραμε και κρατήσαμε το αποτέλεσμα αυτό που πήραμε τους τρείς πολύτιμους βαθμούς της νίκης».
 Χρήστος Παναγιωτόπουλος (ποδοσφαιριστής Αναγέννησης Καρδίτσας):
«Θέλω να πω ότι σήμερα είδαμε όλοι έναν πολύ καλό αγώνα με ρυθμό, δύναμη, ποιότητα. Στο πρώτο ημίχρονο η Λαμία ήταν καλύτερη από εμάς. Εμείς ήμασταν πιο νωθροί αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ισοφαρίσαμε το παιχνίδι και πετύχαμε το γκολ. Δυστυχώς αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στη λεπτομέρεια από τη στιγμή το ματς ήταν 1-1 ο αγώνας άνοιξε και κάποιος θα πετύχαινε το γκολ που θα έκρινε το αποτέλεσμα.
Για το πέναλτι δεν θέλω να πω κάτι γιατί δεν το είδα. Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον κόσμο που μας στηρίζει μέσα στην έδρα μας και έξω από αυτήν και να ευχηθώ στον κ. Δερμιτζάκη καλή επιτυχία στους στόχους της ομάδας του και να βλέπουμε πάντα τέτοιες ομάδες με τόσο καλή ποιότητα. Πιστεύω ότι και η δική μου ομάδα ανταπεξήλθε καλά μέσα στον αγώνα, σταθήκαμε πολύ καλά μέσα στο γήπεδο και δυστυχώς δεν πήραμε κάτι από αυτό το ματς». 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest