Οι δηλώσεις στη Συνέντευξη Τύπου στο Καυτανζόγλειο

Στην κακή μέρα που βρέθηκαν αρκετοί από τους παίκτες του Ηρακλή, στάθηκε μετά το τέλος του ντέρμπι στο Καυτανζόγλειο ο Νίκος Παπαδόπουλος. Δίκαιο το αποτέλεσμα για τον Μπάμπη Τεννέ. Διαβάστε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές μετά το τέλος της αναμέτρησης:
Ο Νίκος Παπαδόπουλος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ τόνισε πως η διακοπή θα κάνει καλό στον Ηρακλή που χρειάζεται ξεκούραση.
Αναλυτικά: «Κάναμε ένα μέτριο παιχνίδι. Παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Το κλειδί ήταν πως κάποιοι παίκτες που σηκώνουν το βάρος δεν ήταν σε καλή μέρα. Είχαμε δύο φάσεις κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο ήταν αργό, παιχνίδι τακτικής πιο πολύ. Δεν μας πήγε τίποτα καλά. Δεν βγάλαμε ούτε στατικές φάσεις. Η προσπάθεια έγινε, η ομάδα είναι αήττητη. Δεν μας ευχαριστεί το αποτέλεσμα, όμως μας ενδιαφέρει που θα είμαστε στο τέλος. Θα πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια. Είναι καλό πως θα ξεκουραστούμε. Εχουμε κούραση και κοιτάμε την συνέχεια. Εύχομαι καλές γιορτές και είμαι σίγουρος θα συνεχίσουμε τη νέα χρονιά όπως και τη φετινή».
Για τις μεταγραφές: «Αν πάρουμε παίκτη τον θέλουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν αλλάζει τον σχεδιασμό μας, το σημερινό αποτέλεσμα. Έχουμε συγκεκριμένους στόχους».
Για την παρουσία του κ. Παπαθανασάκη στην Ελλάδα: «Λειτουργεί θετικά που γνωρίσαμε όλοι από κοντά τον κ. Παπαθανασάκη. Τον στεναχωρήσαμε σήμερα, όπως και τον κόσμο, αλλά είναι ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Παίζει και ο αντίπαλος και σήμερα ο αντίπαλος ήταν καλός».
Μπάμπης Τεννές: Δίκαιο και θετικό
Δίκαιο και θετικό για την ομάδα του χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο Μπάμπης Τεννές. Ο Έλληνας τεχνικός εξέφρασε την πεποίθησή του πως οι δύο ομάδες θα παίξουν ακόμα τρεις φορές την φετινή χρονιά, εννοώντας πως θα είναι αμφότερες στα πλέι οφ.
Αναλυτικά όσα είπε: «Σήμερα έπαιζαν δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Η κρισιμότητα του αγώνα δεν τις άφησε να βγάλουν τις αρετές τους και είδαμε ένα παιχνίδι τακτικής. Παιχνίδι που και οι δύο ομάδες κοιτάγανε να μην δεχτούν γκολ γιατί στο γκολ θα πήγαινε ο αγώνας. Είναι ένα αποτέλεσμα που εμάς μας διατηρεί στην πρώτη θέση. Όμως αυτό δεν λέει και πολλά πράγματα. Σημαντικό είναι που θα είσαι τον Απρίλιο και πως θα είσαι στα πλέι οφ, όταν αυτά ξεκινήσουν. Παίξαμε τρεις φορές μέχρι τώρα με τον Ηρακλή και έχουμε άλλες τρεις αναμετρήσεις. Έχουμε ξεχωρίσει και οι δύο ομάδες και ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να έχουμε περισσότερη ποιότητα. Ρόλο έπαιξαν και οι κακές καιρικές συνθήκες, όμως φεύγουμε ευχαριστημένοι από τον βαθμό και την προσπάθεια όλων των παιδιών. Μην ξεχνάμε πως κάναμε και τρεις αναγκαστικές αλλαγές κάτι που άλλαξε πολύ τα σχέδιά μας».
Τι δήλωσαν οι παίκτες των δύο ομάδων
Ο Νίκος Ζιαμπάρης  Ο αμυντικός του Ηρακλή στη συνέντευξη Τύπου δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια: «Ήταν ένα ντέρμπι. Προετοιμαστήκαμε πολύ, θέλαμε τη νίκη, αυτή όμως δεν ήρθε. Η συνέχεια είναι ακόμα δυσκολότερη και συνεχίζουμε δυνατά».
Ο Δημήτρης Ζουλιώτης τόνισε πως οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Επίσης, χαρακτήρισε θετικό το αποτέλεσμα για τη Λαμία… «Σήμερα παίζανε δύο ποιοτικές ομάδες. ΜΕ δεδομένες τις συνθήκες δεν μας επέτρεψε να δείξουμε πολλές από τις αρετές μας. Είχαμε από ένα ημίχρονο και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είναι θετικό το αποτέλεσμα για εμάς. Πιστεύω και εγώ πως με τον Ηρακλή έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest