Οι δηλώσεις μετά το παιχνίδι με τον Αιγινιακό

Διαβάστε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης της Λαμίας με τον Αιγινιακό και το τελικό 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Γιώργος Κόλτσης: «Ξέραμε ότι θα είναι σήμερα ένα δύσκολο ματς, γιατί είναι το πρώτο μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και προηγηθήκαμε δίκαια με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο. Οι αντίπαλοι στη μοναδική ευκαιρία μείωσαν και όλοι τότε σκεφτήκαμε τι πάθαμε με τον Τύρναβο. Τελικά δεν απειληθήκαμε και κρατήσαμε τη σημαντική νίκη. Όταν είσαι πρώτος υπάρχει πίεση, αλλά οι παίκτες έχουν ψυχικά αποθέματα και έτσι διατηρούν τη Λαμία στην κορυφή».

Σταύρος Διαμαντόπουλος: «Κάποιοι διαιτητές με τις αποφάσεις τους δεν σέβονται τις προσπάθειες των παικτών. Εκνεύρισε τους παίκτες της ομάδας. Δεν θέλω να επεκταθώ. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ενώ παίζουμε καλά, να μην παίρνουμε αποτελέσματα. Πιστεύω ότι σύντομα θα είμαστε σοβαροί και θα παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε».

Κώστας Νεόφυτος: «Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή χρονιά με υγεία σε όλους και ειδικά σε εμάς τους ποδοσφαιριστές χωρίς τραυματισμούς. Από εκεί και πέρα για το παιχνίδι να πω ότι ήταν μια σημαντική νίκη για δύο λόγους. Πρώτον γιατί ήρθε απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ καλή και το γνωρίζαμε αυτό. Και δεύτερον γιατί όπως εμείς έτσι και όλες οι ομάδες ψάχνουμε να βρούμε ρυθμό. Προερχόμαστε από τη διακοπή του πρωταθλήματος οπότε από εκεί και πέρα ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σήμερα και μετά να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Απόλλων Καλαμαριάς. Αυτό το πετύχαμε στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πολύ καλοί ευτυχήσαμε να προηγηθούμε και να πετύχουμε κι ένα δεύτερο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα. Ήταν φυσιολογικό κιόλας μιας και είχαμε και το σκορ να πέσει ο ρυθμός μας εξάλλου ήμασταν και από τη διακοπή. Από εκεί και πέρα τέλος καλό όλα καλά. Ήταν μια αγχωτική νίκη όπως ήρθε στο τέλος με το γκολ που δεχτήκαμε. Όλα καλά και συνεχίζουμε».

Θανάσης Τόλιος: «Για ένα ακόμη παιχνίδι βρεθήκαμε στο ίδιο έργο θεατές, αφού μπήκαμε στο ματς ουσιαστικά μετά το πρώτο 15λεπτο. Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε δύο τέρματα, ένα στο ξεκίνημα του ματς κι ένα στη λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη δείξαμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Θεωρώ ότι θα γίνουν προσπάθειες μέσα στο Γενάρη, από τη Διοίκηση για την «ενδυνάμωση» του ρόστερ».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest