Μέχρι 30/9 η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί μέχρι την Πέμπτη 30/9 καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3 1ος όροφος) από τις 10:00 μέχρι τις 17:00.

Η αγορά διαρκείας είναι διαθέσιμη και on line μέσω της viva.gr πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-lamia-2021-22/

Υπενθυμίζεται ότι το εισιτήριο διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικό και δεν μεταβιβάζεται για κανέναν αγώνα καθώς γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπίας με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης του τελευταίου εξαμήνου. Καθώς η διαδικασία είναι αρκετά χρονοβόρα παρακαλείστε για την προσέλευση στο γήπεδο όσο το δυνατόν πιο νωρίς ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία.

Επίσης υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν μόνο οι κάτοχοι των  καρτών διαρκείας καθώς δεν εκδίδονται μεμονωμένα εισιτήρια αγώνων. Από την ΘΥΡΑ VIP μπαίνουν μόνο οι κάτοχοι των καρτών VVIP και VIP GOLD.

Η ΠΑΕ Λαμία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα διασφάλισης της εφαρμογής των κυβερνητικών αποφάσεων με ΜΟΝΑΔΙΚΟ γνώμονα την προστασία των φιλάθλων της αλλά και της δημόσιας υγείας. Καλούμε τους φιλάθλους μας να τηρήσουν τα προβλεπόμενα μέτρα:

👉 Προσερχόμαστε στο γήπεδο όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα για να αποφύγουμε τον συνωστισμό από τους υποχρεωτικούς ελέγχους.
👉Μαζί με το εισιτήριο διαρκείας έχουμε μαζί μας ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης του τελευταίου εξαμήνου.
👉Φοράμε τη μάσκα μας κατά την είσοδο, παραμονή και αποχώρησή μας από το γήπεδο
👉 Θωρακίζουμε την επιστροφή μας στα γήπεδα και προστατεύουμε τους εαυτούς μας και την ομάδα μας!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest