Λαμία – ΑΕΚ εκτός αγωνιστικού χώρου… (φωτο)

Το χτεσινό φιλικό της Λαμίας με την ΑΕΚ στο ΔΑΚ πέρασε στην ιστορία. Πέρα όμως από το αγωνιστικό κομμάτι μεγάλη σημασία είχε το χτεσινό παιχνίδι για την πόλη της Λαμίας. Μετά από πολλά χρόνια η ομάδα ήρθε αντιμέτωπη με έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο γεγονός που ξύπνησε μνήμες από το μακρινό παρελθόν.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών γέμισαν στο γήπεδο δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα γιορτής που θα ζήλευαν πολλά μεγάλα γήπεδα. Οπαδοί της ΑΕΚ αλλά και της Λαμίας τραγουδούσαν και υποστήριζαν τις ομάδες τους χωρίς να ακουστεί κάτι το απρεπές και φυσικά χωρίς να συμβεί το παραμικρό.
Δεν γέμισε μόνο το γήπεδο αλλά και κάθε μέρος που είχε ορατότητα προς τον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης έγινε απονομή τιμητικών πλακετών. Η ΠΑΕ ΑΕΚ δια χειρός του προέδρου της Ευάγγελου Ασλανίδη τίμησε την μνήμη του Στέλιου Πιτσανόπουλου, ιδρυτή του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Λαμίας απονέμοντας τιμητική πλακέτα στην οικογένειά του. 
Επίσης ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΚ Λαμίας τίμησε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Ευάγγελο Ασλανίδη γα την προσφορά τους. 

Τέλος η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 δια του προέδρου Πανουργιά Παπαϊωάννου τίμησε τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο ως ποδοσφαιριστής και προπονητής.
Στο γήπεδο από νωρίς και οι τεχνικοί και οι δημοσιογράφοι του ΟΤΕ TV που μετέδωσε ζωντανά το παιχνίδι και δούλεψαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τις κερκίδες:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest