Λαμία – Αγροτικός Αστέρας 1-0 (100 φωτο)

Στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Football League ΟΠΑΠ 2015-2016 η Λαμία επικράτησε του Αγροτικού Αστέρα με σκορ 1-0, με γκολ του Ντα Σίλβα Πίντο στο 40’.

Στο 89΄ο διαιτητής της αναμέτρησης θα καταλογίσει πέναλτι για τον Αγροτικό Αστέρα καθώς είδε χέρι του Τζόκιτς. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Διαμαντόπουλος αλλά απέκρουσε με εξαιρετική επέμβαση ο Πίτκας

Μετά το χαμένο πέναλτι αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής της Λαμίας Δημήτρης Σπανός για διαμαρτυρία

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Νίκος Παπαγεωργίου του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τους Παναγιώτη Αργυρό και Εμμανουήλ Γιανουγλίδη του ίδιου Συνδέσμου ενώ 4ος ήταν ο Στέλιος Φώτης του Συνδέσμου Εύβοιας

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ ΛAMIA 1964 (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Καραγιάννης (89΄Μπουλούλης), Πίντο, Σιατραβάνης, Γιαλούσης, Ντάσιος, Μπαλού (79΄Τόσκας), Τζόκιτς, Μίλιεβιτς (70΄Νατσιόπουλος), Κυριακόπουλος

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης (66΄Βελλίνης), Καπίας, Μακρυδημήτρης, Τσεμπερίδης, Θεοδωρίδης(72΄Συμελίδης), Μπιτάνγκ, Διαμαντόπουλος, Καθάριος, Μπάρμπας(46’ Νταβίντοφ), Καραμπάς.

Με αφορμή την παγκόσμια μέρα κατά του ρατσισμού πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι παίκτες κράτησαν πανό με το μήνυμα κατά του ρατσισμού. 
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 τάσσεται ενάντια σε κάθε είδους ρατσιστική συμπεριφορά και καλεί όλους τους φιλάθλους να στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα δείχνοντας «κόκκινη κάρτα» σε τέτοιου είδους φαινόμενα.
Ο ρατσισμός, είτε φυλετικός είτε κοινωνικός, δεν έχει θέση στους αθλητικούς χώρους. Ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο ενώνει λαούς, θρησκείες, φυλές και πολιτισμούς. 
Η μάχη εναντίον του ρατσισμού πρέπει να είναι καθημερινή και αμείωτη από όλους μας μέσα και έξω από τα γήπεδα. 
Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα είναι σεβασμός στις ανθρώπινες αξίες, στην ανθρώπινη ύπαρξη και στον εαυτό μας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest