Κ19: Νίκη με 4-2 σε φιλικό με τον Αίαντα Λαμίας (φωτο)

Άλλο ένα φιλικό με χαρακτήρα προπόνησης έδωσε η ομάδα ΝΕΩΝ του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ με αντίπαλο τον Αίαντα Λαμίας το απόγευμα της Τετάρτης 9/9 στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Πρωτάθλημα ΝΕΩΝ της Football League ΟΠΑΠ 2015-2016.
Ευκαιρία για τον Θανάση Αργύρη να δει και να δοκιμάσει σχήματα αλλά και νέους παίκτες απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Αίαντας του Δημήτρη Σταυρογιάννη. 
Για την ιστορία ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ κέρδισε με σκορ 4-2 με γκλο που πέτυχαν στο 30΄ ο Πανόπουλος, στο 65΄ ο Χρυσαφόπουλος με πέναλτι, στο 70΄ο Μιχαήλ και στο 76΄ ο Κοβάτσι.
Για την Λαμία αγωνίστηκαν οι: Μητσόπουλος, Αθανασόπουλος, Σιταράς, Αντωνίου, Μπαρμπότσης, Παπαναστασίου, Μόσχος Ν.Κ, Καρακούσης, Κουκουγιάννης, Πανόπουλος, Παπαθανασίου.
Έπαιξαν και οι: Πανέτσος, Χρυσαφόπουλος, Μόσχος Ν.Α., Κηρολίβανος, Καλαϊτζής, Παπανικολάου, Καπελαρής, Νασιακόπουλος, Μιχαήλ, Ξεζώνοτος, Κοβάτσι.
Πριν ξεκινήσει η προπόνηση της μεγάλης ομάδας παρακολούθησαν μέρος του παιχνιδιού ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος με τον βοηθό του Λάκη Παπανικολάου και τον Γενικό Αρχηγό Γιώργο Προβατά.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Επόμενο φιλικό με τη Βράχα την Κυριακή 13/9 στις 17:00 στο γήπεδο του Σταυρού

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest