Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ15 της Super League, η Λαμία αντιμετώπισε εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα του Astera Aktor από την οποία ηττήθηκε με σκορ 3-1 στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου “Θ. Κολοκοτρώνης”, το Σάββατο 19/10.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κάππου στο 8ο λεπτό και με τα γκολ των Λαμπρόπουλου και Λούντζη σε 65ο και 90ό λεπτό αντίστοιχα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει στο 58′ με κεφαλιά του Τσοκαλίδη μετά από εκτέλεση φάουλ του Κεραμίδα..
Η σύνθεση της ομάδα μας:
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Κ15: (Γιώργος Ζαχαρόπουλος): Πιτσίκας, Ζέρβας, Χαντζής, Μποντούρρις (78΄Καλογερίδης), Παπαλουκάς (78΄ Γαλάνης), Τσιγαρίδας, Ράμμος, Τσοκαλίδης (78΄ Τσάνης), Κεραμίδας, Κουτσοτόλιας (60΄Μπακογιάννης), Καραγεώργος (78΄ Χαβελές).
Φωτό: asterastripolis.gr