Κοπή πίτας για τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 (φωτο)

Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 έκοψε χτες το βράδυ την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο στο Restaurant- Cafe “THEA”, στο 3ο χλμ της ΝΕΟ Λαμίας – Αθηνών. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και το διοικητικό συμβούλιο. Μετά την κοπή της πίτας οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού παρέθεσαν γεύμα στα μέλη του Συλλόγου.

Το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας Δημήτρης Κουτρουμάνος  και μέλη της Ένωσης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Φθιώτιδας Γιάννης Σπυρόπουλος, από την Περιφέρεια ο κ. Παρχαρίδης, ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς και ο Αντιδήμαρχος Κώστας Μουστάκας καθώς και ο κ. Φώσκολος εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος της ομάδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και έκανε έναν απολογισμό του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Η Λαμία βρίσκεται μόνη πρώτη στην βαθμολογία του 3ου ομίλου και αποτελεί αδιαμφισβήτητο φαβορί για την άνοδο αλλά επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι το ποδόσφαιρο κρύβει εκπλήξεις και ότι υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος μπροστά και χρειάζεται πολλή δουλειά.
Τυχεροί της βραδιάς που βρήκαν τα τρία φλουριά που έκρυβε η βασιλόπιτα ήταν ο Νίκος Παπαδήμας, ο νεοαποκτηθείς Δημήτρης Μπαλής και ο φροντιστής της ομάδας ο Γιώργος Κρικώνης και οι τρεις παρέλαβαν αμέσως το δώρο που αντιστοιχούσε σε 100 ευρώ το καθένα προσφορά του Προέδρου.

Καλή χρονιά λοιπόν και καλή επιτυχία στην συνέχεια!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest