Καβακάς: «Να έρθει όλη η πόλη!»

Λίγα 24ωρα πριν το κομβικής σημασίας παιχνίδι με την Κύμη την Κυριακή, ο Τίμος Καβακάς έδωσε το… στίγμα του.

Παράλληλη, δήλωσε αισιόδοξος για την προετοιμασία της ομάδας, ενώ σχολίασε ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.
«Είμαστε αισιόδοξοι με βάση την εικόνα που έχει η ομάδα στα πρόσφατα παιχνίδια. Αισιοδοξούμε, δουλεύουμε και περιμένουμε το παιχνίδι της Κυριακής», ήταν τα πρώτα του λόγια.
Για το αν το παιχνίδι της Κυριακής είναι το… εισιτήριο για τη Β’ Εθνική: «Πιστεύω ότι είναι ένα παιχνίδι, το οποίο θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια, εκτός από αυτό της Κυριακής. Είναι πολύ σημαντικά και εξίσου δύσκολα και τα πέντε. Οπωσδήποτε το παιχνίδι της Κυριακής έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, την πόλη, την ομάδα, τους ανθρώπους που ασχολούνται και δουλεύουν για αυτή την ομάδα. Είναι ένα παιχνίδι γοήτρου θα έλεγα. Θέλουμε να κάνουμε μία νίκη και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας, τη διοίκηση και πρώτα από όλα τους εαυτούς μας».
Για το αν ποντάρει στην παρουσία των φιλάθλων: «Ασφαλώς! Τον κόσμο τον θέλουμε κοντά μας. Θέλουμε να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να μας στηρίξει από το πρώτο δευτερόλεπτο».
Για το αν υπάρχουνε προβλήματα και απουσίες: «Όχι, όχι. Δεν έχουμε απουσίες. Προετοιμαζόμαστε πλήρεις. Είναι μία εβδομάδα που προσπαθούμε να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και εμείς και τα παιδιά. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Αυτό που θέλουμε εμείς να πούμε σαν ομάδα, είναι ότι ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να τον ανταμείψουμε με ένα καλό αποτέλεσμα και μία καλή εμφάνιση».
«Η Λαμία γενικά ως ομάδα έχει δυναμική. Δεν μιλάω μόνο για διοικητική και αγωνιστική δυναμική, μιλάω για τη δυναμική των φιλάθλων. Τον θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Η ομάδα αυτή θεωρώ ότι είναι άξια συμπαράστασης, είναι καλή ομάδα. Η διοίκηση βαδίζει καλά και προγραμματίζει πάρα πολύ σωστά. Δεν βιαζόμαστε να κάνουμε γρήγορα βήματα. Θέλουμε να κάνουμε σταθερά, αλλά αργά. Αυτό όμως που προέχει αυτή τη στιγμή, είναι η ομάδα να κερδίσει την Κυριακή το παιχνίδι. Εγώ θα πω ότι πρέπει όλη η πόλη να βρίσκεται στο γήπεδο!», κατέληξε.

Πηγή: lamiaole.gr

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest