Η Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου Πανουργιά Παπαϊωάννου

Διαβάστε τι δήλωσε αναλυτικά ο Πρόεδρος της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου στην σημερινή (16/3) Συνέντευξη Τύπου:

Σας κάλεσα εδώ σήμερα γιατί υπήρξαν αρκετές εξελίξεις που κάνουν δύσκολο το δρόμο για τα play off. Ο στόχος από την αρχή ήταν η παραμονή στην κατηγορία γιατί οι μισές ομάδες υποβιβάζονται και οι μισές θα συνεχίσουν την επόμενη χρονιά σε έναν όμιλο. Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίσαμε αρκετά αγωνιστικά προβλήματα με τραυματισμούς και απουσίες παικτών με κάρτες, κάποια από αυτά ήταν μέσα σε λογικά πλαίσια, κάποια όχι.
Για τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες με κίτρινες και κόκκινες κάρτες δεν έχει κάποιος την ευθύνη από τη διοίκηση ή το αθλητικό τμήμα. Η ομάδα έχει την ανάγκη και τη στήριξη όλων. Το τεχνικό κομμάτι στα διοικητικά, το έχω αναλάβει ο ίδιος, καθώς παραιτήθηκαν οι Σάκης Τσικνής, Βαλάντης Μπλέτσας και Γιάννης Συρογιάννης. Τα παιδιά δεν έχουν κάποια ευθύνη, για λόγους ευθιξίας παραιτήθηκαν και έκανα δεκτές τις παραιτήσεις τους. Τα λάθη ξεκινούν από μένα και επεκτείνονται και στους υπόλοιπους, παραλείψεις υπήρξαν όχι όμως μεγάλα λάθη.
Υπήρξε έντονο παρασκήνιο στο θέμα της τιμωρίας που αν εφαρμοστεί θα είναι άδικη και ίσως υπάρξουν και ποινικές ευθύνες. Πιστεύω στην αθλητική δικαιοσύνη και στην ΕΠΟ ότι θα δουν τα πράγματα με περισσότερες λεπτομέρειες, τι έχει γράψει ο διαιτητής, πότε και πώς. Υπάρχουν πολλά χαρτιά με ασάφειες και διαφορές που δεν είναι ώρα να τα αποκαλύψω ακόμη.
Έχουμε τρία παιχνίδια ακόμη ως το τέλος, το πρώτο την Τετάρτη με τον Ηρακλή, χρειάζεται όλοι να στηρίξουμε την ομάδα, οι παίκτες δέχθηκαν φοβερή ψυχολογική πίεση. Αυτή η ομάδα δεν θα χαθεί, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Είτε στα play off είμαστε, είτε στην τέταρτη θέση, είτε στα play out, υπόσχομαι ότι η ομάδα θα υπάρχει. Πρέπει να μάθουμε ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί να στηρίζουμε την ομάδα. Εγώ ό,τι μπορώ το κάνω, έχω ήσυχη την συνείδησή μου, έχω ξοδέψει και χρόνο και χρήμα και πολλές ψυχικές δυνάμεις.
Όσον αφορά τον Παύλο Δερμιτζάκη και τους υπόλοιπους προπονητές δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσής τους, τους στηρίζω και θα είναι στη θέση τους μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος.
Υπάρχουν κάποιοι ελάχιστοι φίλαθλοι που μόνο το καλό δεν θέλουν της ομάδας, χρησιμοποιούν το όνομα της ΠΑΕ για να ξεσηκώνουν τον κόσμο αρνητικά, η επίσημη ομάδα δεν έχει καμία σχέση με αυτούς. Από εδώ και στο εξής αναγνωρίζουμε μόνο την αναγνωρισμένη ΠΑ.ΝΕ,ΦΙ.Λ. και το τζάμπα στο γήπεδο τελείωσε.
Όσον αφορά το σοβαρό θέμα της αδειοδότησης και των αθλητικών εγκαταστάσεων έχω μάθει γιατί δεν κατάφερα ακόμη να επικοινωνήσω, ότι ο Δήμος έχει ετοιμάσει τη μελέτη και θα δημοπρατήσει το στέγαστρο, το πρόβλημα βέβαια δεν λύνεται αλλά είναι το πρώτο και σημαντικό βήμα να προχωρήσουμε.
Η Λαμία σίγουρα θα ξαναβρεί το δρόμο της και εύχομαι όλα αυτά που έγιναν τον τελευταίο καιρό με τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες να ήταν απλά ένα τυχαίο γεγονός και τίποτα άλλο.
Η ανακοίνωση της ποινής για την ενδεχόμενη τιμωρία από την Football League θα ανακοινωθεί μέχρι την Πέμπτη, μετά από εκεί υπάρχει και η επιτροπή της ΕΠΟ όπου δεν το λέω απλά για να το πω αλλά πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε.

Η ανακοίνωση της ομάδας όσον αφορά τα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ενημερώνει όλα τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι υπάρχει ένα προφίλ που κυκλοφορεί στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (facebook) το οποίο χρησιμοποιώντας παρανόμως το όνομα της ομάδας διαδίδει ειδήσεις που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
Η επίσημη ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ δεν έχει καμία σχέση με το προφίλ αυτό και κατ’ επέκταση δεν φέρει καμία ευθύνη για τις δημοσιεύσεις του και τις τυχόν πληροφορίες που διαδίδονται μέσω αυτού και φυσικά δεν ασπάζεται καμία εκ των θέσεων του.
Παρακαλούμε να κοινοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση και παραπλάνηση του φίλαθλου κόσμου.
Παρακάτω παραθέτουμε το ling από το προφίλ αυτό:

ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest