Η Συνέντευξη Τύπου του κ. Σούλη Παπαδόπουλου

Ο νέος προπονητής της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ έδωσε την πρώτη του Συνέντευξη Τύπου και είπε τα ακόλουθα:
Θα ήθελα να πω πολλά, αλλά πολλές φορές τα λόγια δεν έχουν και μεγάλη αξία. Επειδή είναι η πρώτη συνέντευξη που δίνω σαν προπονητής της Λαμίας, πρώτα πρώτα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της Διοίκησης που μου έκαναν την τιμή να είμαι ο προπονητής μιας ομάδας τόσο οργανωμένης αλλά και ιστορικής και τον μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου. Άνθρωποι σαν τον κ. Παπαϊωάννου πρέπει να μείνουν στο ποδόσφαιρο και πρέπει να τους κρατάμε. Ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ εκτός από όλα αυτά που ήδη είπα ότι είναι οργανωμένη και προσπάθησε και πέρυσι να ανεβεί στη Super League είναι και αυτός.
Αυτό που έχω να πω στον κόσμο της ομάδας είναι ότι και εγώ και οι συνεργάτες μου θα δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά για να πετύχουμε το στόχο μας. Επειδή όμως είναι δύσκολοι οι καιροί στην Ελλάδα και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο με τα οικονομικά της χώρας μας, θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις που θα κάνουμε γιατί εμείς οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και βάζω και τους προπονητές μέσα παίρνουμε σίγουρα και σ’ αυτές τις δύσκολες καταστάσεις πολλά περισσότερα από πολύ κόσμο που υποφέρει. Γι’ αυτό μπορεί να λέμε ότι στο ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα αλλά είναι πολύ καλύτερα απ’ όλους τους άλλους. Υπεύθυνοι και προσεκτικοί και να σεβόμαστε τους ανθρώπους που μας πληρώνουν. Σίγουρα δουλεύουμε αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουμε. Άλλο να λέω ότι δουλεύω και προσπαθώ και άλλο να το δείχνω.
Είμαι σίγουρα υπέρ των ποδοσφαιριστών όπου πάω γι’ αυτό και πολλά παιδιά με ακολουθούν, αλλά τονίζω ότι είμαι υπέρ των ποδοσφαιριστών και όχι όσων δηλώνουν ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν πολλοί που δηλώνουν ποδοσφαιριστές αλλά και προπονητές ή ακόμη και παράγοντες. Γι’ αυτούς όμως που αξίζουν θα βάλω τα στήθια μου αν χρειαστεί και με τη διοίκηση αλλά θα με βγάλουν παλικάρι. Στο ποδόσφαιρο ξέρουμε καλά ότι όταν δουλεύεις στο τέλος θα πάρεις αυτό που αξίζεις, βέβαια υπάρχει και η τύχη αλλά θέλω να την έχω εγώ την τύχη στα χέρια μου και στα πόδια μου.
Λένε ότι η Λαμία έχει αργήσει να ξεκινήσει αλλά εγώ βλέπω ότι έχουμε βάλει μια σειρά, η ομάδα θα ξεκινήσει την Πέμπτη, στις 16/8 θα πάει στο Καρπενήσι για μία εβδομάδα και ευχαριστώ τη διοίκηση που έκανε δεκτό το αίτημά μου, θα μείνει μέχρι 22 όπου επιστρέφει και εκείνη την ημέρα θα δοθεί και ένα φιλικό πιθανότατα με τη Λάρισα που είναι πάρα πολύ δυνατή ομάδα και θα ετοιμαστούμε για το Κύπελλο γιατί στο μυαλό μας θα έχουμε πώς να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Μετά περνάμε στη δεύτερη φάση μετά το Κύπελλο με φιλικά αν και όλα είναι αγώνες δεν υπάρχουν φιλικά και επίσημα.
Έχουμε μπει σε σωστές βάσεις, σ’ αυτό με βοηθάνε πολύ άνθρωποι της ομάδας, είμαστε από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και έτσι θα πάει μέχρι τέλους, είτε είναι Μάρτιος είτε είναι Απρίλιος η δουλειά δεν σταματάει ποτέ.
Η Λαμία είναι από τις λίγες ομάδες που έχουν αδειοδότηση για Super League, οι περισσότερες δεν έχουν. Σημαντικά είναι και τα γήπεδα που δουλεύουμε. Τέτοιες ομάδες πρέπει να μένουν και να γίνονται και περισσότερες.
Στόχος είναι να κερδίζω κάθε παιχνίδι. Να έρχομαι εγώ μ’ αυτή τη διοίκηση και να λέω ότι πάμε να σωθούμε  είναι αδύνατο. Για μένα η Πέμπτη θέση είναι αποτυχία, πρέπει να είμαστε μέσα στις τέσσερις θέσεις των play off και να διεκδικούμε την άνοδο. Αυτό που μετράει είναι ποιος πανηγυρίζει.
Έχει γίνει ήδη το πλάνο και οι μεταγραφές που είναι του προπονητή για να έχει την ευθύνη, σε συνεργασία πάντα με τη διοίκηση. Στο ποδόσφαιρο μετράει η νίκη αν και έχω εκρηκτικό χαρακτήρα κάνω φίλους και θέλω όταν φύγω να ξανάρθω.
Είχα σκεφτεί αν δεν έβρισκα ομάδα στη Super League δεν θα δούλευα, η Λαμία ήταν μια από τις λίγες ομάδες που θα ερχόμουν. Σημαντικό είναι να πηγαίνεις εκεί που σε θέλουν πραγματικά. Θα δώσω σίγουρα τον καλύτερο εαυτό μου και με αυτή τη διοίκηση, τους φιλάθλους και το γήπεδο δεν γίνεται να μην ματώσεις.
Θέλω μια ομάδα πειθαρχημένη και σοβαρή και ποδοσφαιριστές σοβαρούς στις προπονήσεις, στους αγώνες αλλά και έξω στη ζωή γιατί φοράμε μια φανέλα με ένα σήμα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.
Η συνεργασία με την ομάδα Νέων είναι σημαντική και θα δουλέψουμε μαζί με τους συνεργάτες μου γι’ αυτό. Ο μόνος συνεργάτης που ζήτησα είναι ο Λάζαρος ο Βαρδακης και δέχομαι με χαρά τα άλλα παιδιά . Όσο για τους ντόπιους παίκτες αν είναι όντως καλύτεροι και το αξίζουν θα παίξουν.
Εύχομαι να έχουμε υγεία και θα προσπαθήσω μ όλη μου την ψυχή να κάνουμε το καλύτερο.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest