Η ΠΑΕ Λαμία στηρίζει το έργο του ΚΕΘΕΑ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΠΑΕ Λαμία είχε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσει το ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” την Παρασκευή 20/10 στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, εκπροσώπους του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στηρίζοντας έτσι έμπρακτα το έργο τους.

Το Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία έχει βασικό στόχο την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε όλες τις επιμέρους ομάδες ατόμων με προβλήματα χρήσης ή εξάρτησης και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Απευθύνεται σε εξαρτημένους από ναρκωτικά, περιστασιακούς χρήστες, χρήστες αλκοόλ, άτομα με διπλή διάγνωση, εξαρτημένους από τα τυχερά παιχνίδια και το διαδίκτυο κ.α.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιούνται δράσεις και εκδηλώσεις με στόχο την ενημέρωση του κοινού για το πολύπλευρο θέμα της τοξικοεξάρτησης. Για το λόγο αυτό βρέθηκαν με συνεργασία με την ΠΑΕ στο ΔΑΚ Λαμίας με σκοπό την ενημέρωση και τη διανομή έντυπου υλικού στους φιλάθλους με κύριο σύνθημα:

ΝΑΙ στη ζωή. ΝΑΙ στον αθλητισμό. ΌΧΙ στις εξαρτήσεις

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest