Επίσκεψη του Δημάρχου Λαμιέων Θ. Καραΐσκου στην προετοιμασία της ομάδας

Επίσκεψη εμψύχωσης και στήριξης προς την ομάδα της Λαμίας πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 19/8 ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Ποντίκα.

Ο Δήμαρχος βρέθηκε το απόγευμα στο Καρπενήσι, όπου ο ΠΑΣ Λαμία πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και πριν από το φιλικό με τον Παναιτωλικό μίλησε στους παίκτες και στα μέλη του Συλλόγου, δίνοντας ευχές για τη νέα χρονιά και δηλώνοντας την έμπρακτη στήριξη του Δήμου στην προσπάθεια που γίνεται από όλους στην πρώτη ομάδα της πόλης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δήμαρχος κ. Θύμος Καραΐσκος στους ανθρώπους της ομάδας:

Ήρθαμε εδώ σήμερα, εκπροσωπώντας τους δημότες του Δήμου Λαμιέων, στον τόπο που γίνεται η προετοιμασία της ομάδας της Λαμίας, να δηλώσουμε την έμπρακτη στήριξη στις προσπάθειες που γίνονται από όλους σας, με επικεφαλής το μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου, τον πρόεδρο και την υπόλοιπη διοίκηση της ομάδας, όλους τους παράγοντες, το προπονητικό τιμ και όλους εσάς. Η ομάδα της Λαμίας, αποτελεί την σημαία της πόλης μας, το καύχημα της και είναι αυτή που μέχρι σήμερα μας έχει κάνει περήφανους με την πορεία και τις διακρίσεις της.
Είναι αυτονόητο να στηρίζουμε την πρώτη ομάδα της Λαμίας και τις προσπάθειες όλων σας. Και επειδή η προσπάθεια αυτή έχει ονοματεπώνυμο και γίνεται από ανθρώπους, θέλω να γνωρίζετε ότι όλοι σας έχετε την δημοτική αρχή και το Δήμο δίπλα σας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά σας μέχρι σήμερα στον τόπο μας και τα όσα προσφέρατε με την πορεία σας μέχρι σήμερα, και είμαι σίγουρος ότι η καλή πορεία αυτή θα συνεχιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συνεχίζοντας να προσφέρετε χαρές και περηφάνια σε όλους μας.
Καλή αρχή και καλή χρονιά στην ομάδα και καλή πορεία στο πρωτάθλημα
.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest