Εγκαίνια με φιλική νίκη των Παλαιμάχων της Λαμίας

Τα χρόνια πέρασαν, όμως το… τόπι δεν ξεχνιέται για τους Παλαίμαχους της Λαμίας, που το επιβεβαίωσαν για μία ακόμα φορά την Τετάρτη.
Οι Βετεράνοι της ομάδας μας, επικράτησαν το μεσημέρι σε φιλική αναμέτρηση με τον Ευρυτανικό, με σκορ 4-3 στο γήπεδο των Ευρυτάνων επί ευκαιρίας των εγκαινίων των εγκαταστάσεων.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 2′ με τον Μπέσσα, για να ισοφαρίσει με χτύπημα πέναλτι ο Σιλεβίστας στο 25ο λεπτό. Ο Ευριτανικός ξανά πήρε κεφάλι με τον Πασιάκο δύο λεπτά αργότερα, όμως το ημίχρονο έκλεισε με τον Σιλεβίστα και πάλι να ισοφαρίζει και μάλιστα με… απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι “πράσινοι” πήραν εκ νέου κεφάλι, με τον Ματίκα στο 58′, αλλά και πάλι η Λαμία είχε απάντηση. Στο 66′ ο Αλεξίου έκανε το 3-3, για να έρθει με τον Ηλία Μπαγινέτα η ολική ανατροπή στο 70ο λεπτό.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ: Τσαντήλας, Μπούρας, Μάγιος, Χρυσαφόπουλος, Τσιγαρίδας, Αντωνόπουλος, Στοφόρος, Σφήκας, Μπέσσας Β., Ντάλλας Χ., Πασιάκος.
Έπαιξαν και οι: Παπαναστασίου, Μακρής, Ντάλλας Β., Καρκαβήλας, Ματίκας Ευθ., Μπέσσας Κ., Ματίκας Κ.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΛΑΜΙΑΣ: Παπανικολάου Στ., Μαδούρας, Αλπόγλου, Στριφτός, Μπαγινέτας Η., Κωστόπουλος, Αργύρης, Αλεξίου, Παπακώστας, Σιλεβίστας, Παπανικολάου Λ.
Έπαιξαν και οι: Περιβολιώτης, Σακελλάρης, Αθανασίου, Μπαγινέτας Β., Μαντζίκος, Βιτζέκας.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο περιθώριο της αναμέτρησης, έγιναν και τα εγκαίνια του γηπέδου. Μετά τον αγιασμό ο πρόεδρος του Ευρυτανικού, Πάνος Χρυσαφόπουλος, ευχαρίστησε τον Δήμο Λαμιέων για την βοήθεια στο θέμα του γηπέδου και στην συνέχεια τίμησε τον Δήμαρχο με τιμητική πλακέτα. Ο Δήμαρχος, Γιώργος Κοτρωνιάς, από την πλευρά του δήλωσε ότι το γήπεδο δημιουργήθηκε με κόπο και λεφτά του δήμου χωρίς κάποια επιχορήγηση, ενώ στην συνέχεια έκοψαν την κορδέλα.

Φωτό: Θύμιος Αντωνόπουλος
Πηγή: lamiaole.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest