Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον αγώνα μπαράζ με Βέροια

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει ότι για το παιχνίδι Λαμία – Βέροια, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ, στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” (Σάββατο 18/6 – 20:00), θα ισχύσουν αποκλειστικά και μόνο δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις και όχι δημοσιογραφικές ταυτότητες.

Από κάθε Μέσο θα γίνεται δεκτό αίτημα για MIA και μόνο ονομαστική διαπίστευση. Το ίδιο θα ισχύσει και για τους φωτογράφους. Διαπίστευση για τεχνικό ραδιοφώνου θα εγκρίνεται ΜΟΝΟ στα ραδιόφωνα με τηλεφωνική γραμμή για ζωντανή μετάδοση, ενώ δεν θα εγκρίνεται διαπίστευση τεχνικού τηλεοπτικού σταθμού πλην της COSMOTE TV που έχει τα δικαιώματα της μετάδοσης.

Για όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας που πρέπει να φέρουν κατά την είσοδό τους και σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο γήπεδο. Στα δημοσιογραφικά θεωρεία εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και οι αποστάσεις μεταξύ των θέσεων εργασίας. Δεν επιτρέπεται η μετακίνησή τους σε άλλους χώρους, παρά μόνο στη διαδρομή από την είσοδο του γηπέδου στα δημοσιογραφικά θεωρεία και μετά τη λήξη του αγώνα το αντίστροφο.

Δεν θα λειτουργήσει η Αίθουσα Τύπου και η Μικτή ζώνη.

Όσα ΜΜΕ ενδιαφέρονται να καλύψουν τον αγώνα, είναι απαραίτητο να στείλουν το αίτημά τους με τα αναλυτικά στοιχεία του υπό διαπίστευση δημοσιογράφου ή φωτογράφου στο paelamia@gmail.com έως την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 11.00.

Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest