Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών

Η ΠΑΕ Λαμία, ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι για τον αγώνα της 12ης αγωνιστική της Stoiximan Super League, ΛΑΜΙΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ την Κυριακή 26/11/2023, 19:30 στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος”, θα εκδώσει ημερήσιες, ονομαστικές διαπιστεύσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι είναι απαραίτητο να στείλουν το αίτημά τους με τα αναλυτικά στοιχεία τους στο email: paelamia@gmail.com με την αναφορά στο ΘΕΜΑ: “Διαπίστευση (δημοσιογράφου / φωτογράφου) για τον αγώνα ΛΑΜΙΑ– ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ” μέχρι την Παρασκευή 24/11/2023, στις 15:00.

Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα.

Για κάθε Μέσο θα εκδοθεί ΜΙΑ ονομαστική διαπίστευση.

Σημειώνεται ότι διαπίστευση για τεχνικό ραδιοφώνου θα εγκρίνεται μόνο στα ραδιόφωνα με τηλεφωνική γραμμή για ζωντανή μετάδοση, ενώ δεν θα εγκρίνεται διαπίστευση τεχνικού τηλεοπτικού σταθμού, πλην της COSMOTE που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης.

Οι χειριστές κάμερας των υπόλοιπων καναλιών που επιθυμούν να καλύψουν τη συνέντευξη Τύπου, θα εισέλθουν στην εγκατάσταση στο τέλος του αγώνα και θα κατευθυνθούν απευθείας στην αίθουσα Τύπου και στη Μεικτή Ζώνη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: “Η είσοδος στο Στάδιο υπόκειται ρητά στην αποδοχή από τον εισερχόμενο των Κανονισμών Γηπέδων καθώς και της προκήρυξης του Πρωταθλήματος και των κανονισμών της γηπεδούχου Π.Α.Ε. Η είσοδος στο Στάδιο συνιστά αποδοχή των Κανονισμών.
Η συλλογή ή/και μετάδοση ή/και παραγωγή και/ή διάδοση οποιασδήποτε πληροφορίας ή δεδομένων σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα, ή οποιουδήποτε είδους ηχογράφηση οποιουδήποτε ήχου, βίντεο ή οπτικοακουστικού υλικού σε οποιοδήποτε αγώνα (είτε με χρήση ηλεκτρονικών συσκευών είτε με άλλο τρόπο) για σκοπούς οποιασδήποτε μορφής στοιχήματος, τυχερών παιχνιδιών ή εμπορικών δραστηριοτήτων που δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων ή για άλλους σκοπούς που παραβιάζουν τους όρους και προϋποθέσεις συμβατικών συνεργασιών, απαγορεύεται αυστηρά στα Στάδια/Γήπεδα του Πρωταθλήματος , εκτός από τις περιπτώσεις όπου η άδεια χορηγείται ρητά από τη Super League και τη γηπεδούχο Π.Α.Ε. Τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για προσωπική, ιδιωτική χρήση. Σε περίπτωση παραβίασης αυτών των όρων και προϋποθέσεων, οι παραβάτες θα απομακρύνονται από το γήπεδο επιμέλεια της γηπεδούχου Π.Α.Ε., εφόσον κάτι τέτοιο υποπίπτει στην αντίληψή της.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest