Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τα φιλικά με Απόλλωνα Σμύρνης και Παναιτωλικό

Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει ότι για τα δύο επόμενα φιλικά παιχνίδια ΠΑΣ Λαμία – Απόλλων Σμύρνης (Τετάρτη 28/07/2021, 19:00, στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθανάσιος Διάκος”), και ΠΑΣ Λαμία – Παναιτωλικός (Κυριακή 01/08/2021, 19:00, στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθανάσιος Διάκος” ) θα ισχύσουν αποκλειστικά και μόνο δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις που θα εκδοθούν από την ΠΑΕ για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η είσοδος για τα ΜΜΕ επιτρέπεται σε όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, πιστοποιητικό νόσησης (του τελευταίου εξαμήνου), αρνητικό μοριακό τεστ (72 ωρών) ή rapid τεστ (48 ωρών) – (self tests δεν γίνονται δεκτά).

Ως εκ τούτου από κάθε Μέσο θα γίνεται δεκτό αίτημα για μία και μόνο ονομαστική διαπίστευση, το ίδιο θα ισχύσει και για τους φωτογράφους. Για όλους είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η χρήση ΜΑΣΚΑΣ που πρέπει να φέρουν κατά την είσοδό τους και σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο γήπεδο.

Όσα ΜΜΕ και φωτογράφοι ενδιαφέρονται να καλύψουν τον αγώνα, είναι απαραίτητο να στείλουν το αίτημά τους με τα αναλυτικά στοιχεία του υπό διαπίστευση δημοσιογράφου ή φωτογράφου στο paelamia@gmail.com έως την Τετάρτη 28 Ιουλίου στις 12:00 με την αναφορά στο ΘΕΜΑ: “Διαπίστευση (δημοσιογράφου / φωτογράφου) για τον αγώνα ΛΑΜΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ή/και ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ” ανάλογα τον αγώνα που επιθυμούν να καλύψουν.

Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest