Διαπιστεύσεις για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει ότι σε εφαρμογή του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων Super League Interwetten, για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής, ΠΑΣ Λαμία – ΑΕΚ (Δευτέρα 11/01/2021, 19:30, στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθανάσιος Διάκος”), θα ισχύσουν αποκλειστικά και μόνο δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις (που θα εκδοθούν από την ΠΑΕ για το συγκεκριμένο παιχνίδι) και όχι δημοσιογραφικές ταυτότητες ή ταυτότητες φωτογράφων.

Ως εκ τούτου από κάθε Μέσο θα γίνεται δεκτό αίτημα για μία και μόνο ονομαστική διαπίστευση, το ίδιο θα ισχύσει και για τους φωτογράφους (Η είσοδος θα γίνεται από την Θύρα VIP με επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας). Για όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η χρήση ΜΑΣΚΑΣ που πρέπει να φέρουν κατά την είσοδό τους και σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο γήπεδο. Συστήνεται και η χρήση γαντιών.

Σημειώνεται ότι διαπίστευση για τεχνικό ραδιοφώνου θα εγκρίνεται μόνο στα ραδιόφωνα με τηλεφωνική γραμμή για ζωντανή μετάδοση, ενώ με δεδομένο της ΜΗ λειτουργίας της αίθουσας Τύπου και της μικτής ζώνης, δεν θα εγκρίνεται διαπίστευση τεχνικού τηλεοπτικού σταθμού, πλην της NOVA που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης.

Όσα ΜΜΕ και φωτογράφοι ενδιαφέρονται να καλύψουν τον αγώνα, είναι απαραίτητο να στείλουν το αίτημά τους με τα αναλυτικά στοιχεία του υπό διαπίστευση δημοσιογράφου ή φωτογράφου στο paelamia@gmail.com έως την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου στις 12:00 με την αναφορά στο ΘΕΜΑ: “Διαπίστευση (δημοσιογράφου / φωτογράφου) για τον αγώνα ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ”.

Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest