Δηλώσεις Τεννέ – Παναγόπουλου μετά το παιχνίδι Λαμία – ΑΕΛ


Δείτε τι είπαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι οι προπονητές και οι παίκτες των δύο ομάδων:
Μπάμπης Τεννές (προπονητής Λαμίας): «Αφού ευχαριστήσω τον συνάδελφο για τα καλά λόγια που είπε για την ομάδα μας, δεν θα μπω σε ανάλυση του παιχνιδιού. Η Λαμία σήμερα πέτυχε μια σπουδαία νίκη, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σήμερα, αν έπρεπε να κερδίσει μια ομάδα, έπρεπε να είμαστε εμείς. Θεωρώ ότι το 1-0 δεν είναι η εικόνα του παιχνιδιού. Οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας, δικαιότατα πήραν τους τρεις πόντους. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την συμπαράσταση. Ο κόσμος της Λαμίας έδειξε ότι μπορεί να κάνει μεγάλη αυτήν την ομάδα. Θέλω να τονίσω, όμως ότι τίποτα δεν έχουμε πετύχει. Είμαστε καινούρια ομάδα, που προσπαθεί και αν έρθει η έπαρση τα αποτελέσματα θα είναι άσχημα για εμάς».
Θανάσης Ρεπετσάς (παίκτης Λαμίας): «Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου. Η νίκη μας είναι απόλυτα δίκαιη. Απειληθήκαμε μόνο σε μια φάση στο παιχνίδι. Είχαμε σωστό πλάνο στο γήπεδο και ξέραμε ο καθένας τι έπρεπε να κάνει μέσα στο γήπεδο. Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω τον κόσμο. Κάναμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ομάδα με βαριά φανέλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο μαραθώνιος είναι μεγάλος και σήμερα κερδίσαμε μια μάχη».
Κωνσταντίνος Παναγόπουλος (προπονητής ΑΕΛ): «Ξεκινώντας θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Λαμίας και στον κύριο Τεννέ για την νίκη. Σήμερα είδαμε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε το πάθος και η ένταση. Οι παίκτες της Λαμίας έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο και το πέτυχαν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θεωρώ ότι οι παίκτες μου έχασαν κάθε προσωπική μονομαχία. Πιστεύω ότι η Λαμία και ο Ηρακλής θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτόν τον μαραθώνιο της Β’ Εθνικής. Ουσιαστικά δεν κινδυνέψαμε στο πρώτο μέρος και είχαμε την πιο κλασική ευκαιρία στο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος, βλέπαμε μια Λαμία με περισσότερη θέληση. Στο δεύτερο μέρος, μπήκαμε πιο ήρεμοι και προσπαθήσαμε να ελέγξουμε την μπάλα και να φτιάξουμε παιχνίδι. Είναι δύσκολο όταν χάνεις έναν παίκτη όπως ο Ντερνίς τόσο νωρίς, να διαχειριστείς την κατάσταση. Μοιραία λοιπόν, δεχτήκαμε ένα γκολ. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε, προσπαθήσαμε να πατήσουμε περιοχή, αλλά δεν το καταφέραμε. Στα τελευταία λεπτά μείναμε και με εννέα παίκτες. Αν κάτι που με χαροποιεί, είναι η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, αλλά όχι όλων. Πρέπει να γίνει μια καινούρια αρχή και να αντιληφθούμε όλοι σε ποιον σύλλογο βρισκόμαστε. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν χαρίζεται και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Εμείς συνεχίζουμε και έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια ακόμα. Κλείνοντας, θέλω να πω κάτι πολύ προσωπικό, επειδή ηλικιακά είμαι λίγο πιο νεαρός, θα μου επιτρέψετε να έχω κάποια παράπονα από κάποιες συμπεριφορές επαγγελματιών ποδοσφαιριστών».
Μανώλης Αποστολίδης (παίκτης ΑΕΛ): «Θέλω να συγχαρώ την Λαμία για την νίκη της. Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Δεν θέλω να πω πολλά για το παιχνίδι. Έχουμε το επόμενο παιχνίδι την Παρασκευή. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε και να πετύχουμε τον στόχο που έχει θέσει η ομάδα».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest