Δήλωση παραίτησης του Θεοδόση Τσικνή

Ο Αντιπρόεδρος της ομάδας του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 και Διευθύνων Σύμβουλος Θεοδόσιος Τσικνής προχώρησε πριν από λίγο στην παρακάτω δήλωση:
Είναι σε όλους γνωστό ότι η ανάμειξή μου στην ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ οφείλεται στην πολύχρονη και βαθιά σχέση με τον μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου. Τον ακολούθησα στην ομάδα και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να συνδράμω το έργο του.
Σήμερα θέτω την παραίτηση μου στη διάθεσή του και τον καλώ να αναλογιστεί αν ο αγώνας, οι θυσίες και οι υπερβάσεις του για την ομάδα έχουν γίνει αντιληπτές. Δεν εμπνεύσαμε κάποιους ποδοσφαιριστές, που κοιτάζουν μόνο το πρόσκαιρο οικονομικό τους συμφέρον, χωρίς να αντιλαμβάνονται την ανάγκη να ματώσουν για την ομάδα. Δεν πείσαμε καθέναν που είναι δίπλα στην ομάδα να προσπαθήσει να υπερβεί τον εαυτό του. Πολλοί, διαχωρίζουν τη θέση τους και κάποιοι υποσκάπτουν την ενότητα και δυναμική της ομάδας, γιατί δεν έχουν μάθει να στέκονται σε ανταγωνιστικό περιβάλλον. Και το ποδοσφαιρικό παρασκήνιο, δεν χάνει ευκαιρία να μας δείξει ότι έχουμε δύσκολο δρόμο να διαβούμε.
Ελπίζω η δική μου παραίτηση να δώσει ένα μήνυμα σε όλους ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και στον ίδιο το μεγαλομέτοχο την ευκαιρία να λάβει μέτρα για να αντιμετωπίσει την κατάσταση, που τείνει να γίνει νοσηρή και να τον βλάψει ανεπανόρθωτα.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest