Γεμάτη η δωδέκατη μέρα στο Καρπενήσι

Γεμάτη η μέρα των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας την Πέμπτη 28/7 στο Καρπενήσι. Το πρωί περιελάμβανε προπόνηση δύναμης στο γυμναστήριο και το απόγευμα δίτερμα μεταξύ “μπλε” και “πράσινων”.

Με τους “μπλε” αγωνίστηκαν οι: Saranov (Τρόπουλος), David Simon, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Τζανδάρης, Slivka (Κοντονίκος), Romanic, Marmentini (Μαργαρίτης), Τσούκαλος, Nunez Goranov.

Με τους “πράσινους” αγωνίστηκαν οι: Γκαραβέλης (Καραγιάννης), Προβυδάκης, Σαραμαντάς (Αναγνωστόπουλος), Τρούμπουλος, Adejo, Bejarano, Μπάμπης, De Vincenti, Βασιλακάκης, Τσιλούλης, Γιακουμάκης.

Για την ιστορία οι “μπλε” κέρδισαν με σκορ 3-0 χάρη στα γκολ των Nunez με κεφαλιά μέσα από την περιοχή (το 1-0), Τζανετόπουλου επίσης με κεφαλιά εντός περιοχής (το 2-0) και Marmentini (το 3-0).

Στην επιστροφή το ξενοδοχείο “ΜΟΝΤΑΝΑ” επεφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη στους παίκτες με μπάρμπεκιου και τούρτα γλυκό με ευχές για καλή σεζόν παρουσία του Μεγαλομετόχου Πανουργιά Παπαϊωάννου και του Προέδρου Γιώργου Ποντίκα.

Η βραδιά έκλεισε με την ευχάριστη είδηση της επιτυχίας του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου στις Πανελλήνιες εξετάσεις καθώς εισήχθη στο τμήμα Παραγωγής και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Ξάνθης. Η οικογένεια της Λαμίας εκφράζει τα συγχαρητήριά της και του εύχεται καλές σπουδές.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest