Ανακοίνωση Πανουργιά Παπαϊωάννου

Αγαπητοί φίλαθλοι του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μετά από ώριμη σκέψη πήρα την απόφαση να προχωρήσω στην αναζήτηση νέου προσώπου το οποίο θα αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών μου και θα “τρέξει” την ομάδα του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.
Πολλοί λόγοι με έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση και ιδιαίτερα προσωπικοί. Αυτά τα 3,5 χρόνια ζήσαμε μαζί μεγάλες χαρές αλλά και λύπες. Υπηρέτησα την ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις. Αισθάνομαι ότι έκανα τα μέγιστα για να πηγαίνει αυτή πάντα μπροστά.
Εγώ θα συνεχίσω να είμαι αγνός φίλαθλος. Θα στηρίξω τον επενδυτή που θα βρεθεί. Δεν θα υποσκάπτω το μέλλον της ομάδας. Θα σέβομαι τα χρήματα που θα βάζει. Δεν θα προσπαθώ να δηλητηριάζω την ομάδα.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδία μου για την συμπαράσταση που μου δείξατε.
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ και να τονίσω ότι όσες φορές και να χρειαζόταν να κάνω επιλογή προπονητή, αυτός θα ήταν ο Μπάμπης Τεννές, παρόλο που κάποια δημοσιεύματα ήθελαν να τονίζουν μόνο τις μεταξύ μας διαφορές. Ο Τεννές για μένα είναι και θα είναι φίλος μου.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, τους ανθρώπους που εργάστηκαν για την ομάδα και όλους όσοι βοήθησαν ώστε η ΛΑΜΙΑ να είναι πλέον μια υπολογίσιμη ομάδα στη Football League.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest