Αμανατίδης: «Να βρει ξανά τη δυναμική της η Λαμία»

Για τη νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λαμίας, μίλησε ο Περικλής Αμανατίδης.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Περικλή Αμανατίδη στο sportvox.gr:
Οι λόγοι που επέλεξε να αναλάβει τη Λαμία:
«Ο καθαρός στόχος που έχει βάλει ο πρόεδρος και ο καθαρός λόγος του Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να προσφέρει αρκετά πράγματα στον χώρο του ποδοσφαίρου και σε μία ομάδα που είχε χάσει τη δυναμική της, αλλά σιγά – σιγά τη ξαναβρίσκει».
Ο στόχος για την επόμενη σεζόν και το όραμα σε βάθος χρόνου:
«Κοιτάξτε, εγώ συμφώνησα για δύο χρόνια και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η Λαμία θα κάνει μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Μπορεί να το πετύχει μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο για τον κόσμο και να χρησιμοποιούμε παίκτες από τα τμήματα υποδομής. Η ομάδα και η πόλη έχουν τις κατάλληλες υποδομές για να στηρίξουν τις ανάγκες μας. Μάλιστα, σε δύο μήνες θα είναι έτοιμο το γήπεδό μας με νέο χλοοτάπητα, όπου οι παίκτες μας θα μπορούν να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Όλα τα παραπάνω, ήταν και ένα κίνητρο για εμένα να επιλέξω τη Λαμία. Δόξα το Θεό, μετά από μία μεγάλη και ικανοποιητική πορεία στο χώρο, τώρα μπορώ εγώ να επιλέγω τις ομάδες όπου θα εργαστώ».
Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας:
«Με τη διοίκηση κάναμε μία κουβέντα για την ενίσχυση του ρόστερ. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει βήμα – βήμα ώστε να φέρουμε τους κατάλληλους παίκτες για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εξάλλου, η ομάδα έχει ήδη αξιόλογους νέους ποδοσφαιριστές που θα τους πλαισιώσουμε με άλλους νέους, καθώς και έμπειρους παίκτες».
Ένα μήνυμα για τον κόσμο της Λαμίας:
«Ο κόσμος έχει αλάθητο κριτήριο και τον κόσμο τον κερδίζουν οι ομάδες. Από τον κόσμο το μόνο που ζητάω είναι να δει την προσπάθειά μας, να την αξιολογήσει και να επιστρέψει στο γήπεδο για να αποτελέσει το 12ο παίκτη μας. Η Λαμία έχει πολύ κόσμο, αλλά είναι στο χέρι μας να τον κερδίσουμε και να κάνουμε να επιστρέψει στις κερκίδες και να μας στηρίζει».
Πηγή: sportvox.gr
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest